Dior J’adore Absolu; een bloemig crèmeparfum

J'adore van Dior heeft er een nieuw zusje bij: J'adore absolu La Concrete.  Een romige crèmeparfum met de geur van een fruitig bloemenboeket. Aanbrengen doe je met de vingertoppen. Tip voor de feestdagen! 

Chanel deed vorig jaar hetzelfde met Mademoiselle en nu heeft Dior dus ook een parfum in crèmevorm. De geur zit verborgen in een compact gouden doosje die je heel gemakkelijk meeneemt in je tas.  Breng de crème met de toppen van je vingers aan op de pols, in de hals en in het decolleté om zo de unieke samensmelting tussen een vrouw en haar geur tot leven te brengen. Aldus de mooie woorden uit het persbericht.  Wij vinden het vooral handig omdat je zo niemand anders tot last bent wanneer je een vleugje parfum aanbrengt.  Want: geen last meer van parfumwolken. Fijn voor in de trein, een restaurant of waar dan ook!

J'adore absolu ruikt nog meer naar bloemen dan zijn grote zus J'adore met vier nieuwe noten: Ylang-Ylang, Turkse Roos, Tuberoos en Arabische jasmijn. Monique vindt hem zelfs lekkerder ruiken!

J'adore absolu La Concrete is verkrijgbaar vanaf 5 november en kost € 89,84.  Een leuk cadeau voor de feestdagen misschien?

Lees ook:

Dior's John Galliano komt met parfum

Dior verrast met klassieke cologne

Smakelijk schandaal voor Calvin Klein's Obsession

Lees ook:Een parfum uit de privé collectie van Mevrouw Estée Lauder
Lees ook:ESPECIALLY ESCADA Delicate notes
Lees ook:Sensueel: ‘J’adore Voile de Parfum’
Lees ook:Kristen Stewart topless voor Florabotanica
Lees ook:So Nude

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dior J’adore Absolu; een bloemig crèmeparfum

  1. zelda

    Leuk! Ik heb héél erg lang geleden in Liverpool al eens parfum in crèmevorm gekocht en me er altijd over verbaasd dat zoiets in Nederland helemaal niet te koop was. Zal wel iets te maken hebben met het oplossen van geurstoffen in alcohol/water of in vet?

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    neuh zelda, in de oudheid werd niet anders dan cremeparfums gemaakt:-) het was zelfs de eerste manier om jezelf te kunne parfumeren – behalve wierrook dan. het is gewoon een kwestie van trend of niet en de afweging of er geld aan te verdienen valt. we zien het nu wel vaker. chanel bracht onlangs of vorig jaar (ben de tijd kwijt haha) ook zoiets uit voor No 5. Deze J’Adore creme ruikt erg lekker, heel fris en toch zacht. Van de EDT ben ik persoonlijk nooit zo weg geweest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>