So Nude

Nude is for me the essence of seduction and at the same time the true you. No boundaries, Nude.’Ennio CapasSo

Er is een nieuwe geur genaamd Nude. Deze geur is afkomstig van CoSTUME NATIONAL . Ennio Capasa heeft voor de ontwikkeling van deze geur samengewerkt met neus Dominique Ropion. Ennio is super blij met het eindresultaat, zijn boodschap had niet beter geïnterpreteerd kunnen worden.

De geur wordt kruidig geopend met kardemom, komijn en oranjebloesem, waarna So Nude zich ontwikkelt via het hart van ylang ylang, de oude tuinroos damask en tuberoos tot een vrouwelijke, temperamentvolle melange. In de basis komt de warme geur van cederhout je tegemoet, die wordt ondersteund door een hint van kruidige Indonesische patchoeli. Als afsluiter maakt sandelhout de geur compleet tot een elegante, sensationele beleving.

 On the outside

De stijlvolle flacon is ontworpen door Ennio Capasa, die zijn inspiratie heeft geput uit vrouwelijke vormen en schoonheid. De flacon heeft een nude kleur en wordt afgemaakt met een goud/zilveren pompje. Het nieuwe iconische logo komt sterk naar voren door de glanzende, gelakte tekst. Deze waardevolle flacon wordt beschermd door een zacht doosje dat voelt als een fluwelen aanraking.

SO NUDE  is vanaf september verkrijgbaar in de volgende edities:

SO NUDE EDP 100 ML €109,00

SO NUDE EDP 50 ML   €80,00

SO NUDE EDP 30 ML   €57,00

Lees ook:Een parfum uit de privé collectie van Mevrouw Estée Lauder
Lees ook:Dé mooiste nude tinten lipstick…
Lees ook:Daisy Eau So Fresh voert je mee naar een veld vol bloemen
Lees ook:ESPECIALLY ESCADA Delicate notes
Lees ook:Levendig en charmant: Daisy Eau So Fresh van Marc Jacobs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>