Levendig en charmant: Daisy Eau So Fresh van Marc Jacobs

Levendig en charmant. Daisy Eau So Fresh is de levendige, nieuwe versie van de Daisy geur, die je zintuigelijk meevoert naar een veld vol bloemen waar de zon altijd schijnt en geluk heerst. De geur straalt jeugdige energie uit en geeft je direct een gevoel van frisheid, geluk en tevredenheid.Het concept: De Marc Jacobs modecollecties staan bekend om hun mix van verfijning en charme. Jacobs is beroemd geworden door zijn originele interpretaties van de klassiekers en gebruikt dit talent ook in zijn geurcollecties. Daisy Eau So Fresh vangt de essentie van de Marc Jacobs vrouw. Ze inspireert ons door moedig, elegant, lief en origineel te zijn en ze geniet van alles wat het leven haar biedt.

De geur: Daisy Eau So Fresh is een heldere, bloemige, fruitige geur die een zonnige, sprankelende energie uitstraalt. Speels met een aangenaam brutale spirit, bevat de nieuwe versie van de oorspronkelijke Daisy geur frisse frambozen, wilde rozen en een diepwarme geurnoot van pruimen. Verfijnd, maar niet al te serieus, vangt Daisy Eau So Fresh hiermee de vintage kant van de Marc Jacobs ontwerpen.

Top      : Robijnrode grapefruit, frambozen, groene bladeren, peer

Hart     : Viooltjes, wilde rozen, appelbloesem, lychee, jasmijnbloemblaadjes

Basis    : Muskus, pruimen, cederhout

Geurhuis: Firmenich

Parfumeur: Alberto Morillas

Het desigign: De Daisy Eau So Fresh flacon is een herinterpretatie van het origineel die door Wilhelm Linden ontworpen is. De zwaar wegende glazen flacon, hoger en slanker dan het ronde, vrouwelijke silhouette van de originele Daisy flacon, is het perfecte ‘jasje’ voor de charmante roze geur. De goudkleurige dop is het meest opvallende item van de flacon. De ‘over-the-top’ dop is bekroond met roze en witte margrieten én één neongeel margrietje dat verborgen zit tussen de andere bloemen. De kleuren van de Daisy Eau So Fresh flacon – roze en neongeel – zijn terug te vinden op de charmant ogende verpakking.

De collectie

Eau de Toilette (75 ml) € 70

Eau de Toilette (125 ml) € 92

Body Lotion (150 ml) € 30

Daisy Eau So Fresh is vanaf maart 2011 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Marc Jacobs Perfumes parfumerieën en warenhuizen.

Voor meer informatie bezoek www.daisymarcjacobs.com of www.marcjacobs.com

Lees ook:Daisy Eau So Fresh voert je mee naar een veld vol bloemen
Lees ook:Sprankelen met Marc Jacobs Sunshine Editions
Lees ook:Hebben: Marc Jacobs blozende voorjaarsedities…
Lees ook:Een trio om te zoenen! Met liefde, van Marc Jacobs
Lees ook:Delicious: Marc Jacobs Daisy Sorbets

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>