Hippe herensloffen

sloffen

Als hij sloffen draagt kun je daar enorm op afknappen…tenzij hij een paar trendy exemplaren aan zijn voeten heft :)

Esgii.nl introduceert dit najaar sloffen van de twee nieuwe producenten Angel Felting en Tova. Deze nieuwe modellen komen naast de bestaande collectie  van een coöperatie met nomaden en een samenwerking met fair trade producent MIM.  De collectie van esgii bestaat uit hippe en comfortabele fair trade sloffen en  pantoffels van vilt in een groot aantal modellen en kleuren. Alle dames- en  herensloffen sloffen van esgii worden gemaakt in Mongolië. Koude voeten en  wintertenen zijn verleden  tijd!

Nieuwe producten
De nieuwe  sloffen van Tova en Angel Felting zijn gevilt met 100% natuurlijke  schapenwol. Deze wol is een stof die erg goed ademt waardoor er geen zweetvoeten  ontstaan, maar de voeten wel heerlijk warm houdt. De uitstekende pasvorm maakt  de pantoffels erg comfortabel. Daarnaast is vilt water- en vuilafstotend en  hebben de sloffen een gehele zool waardoor uitglijden wordt voorkomen. De  pasmaat is hetzelfde als de normale schoenmaat. Naast het lage model hebben Tova  en Angel Felting ook hoge slof modellen.
Collectie  sloffen en pantoffels Webshop esgii heeft een ruime collectie  handgemaakte sloffen en pantoffels met een uitstekende pasvorm voor dames en  heren. De collectie biedt hoogkwalitatieve producten die hip en modern ogen en waarborgen  tegelijkertijd de tijdloze kwaliteit van traditionele Mongoolse vilt- en  borduurtechnieken. De sloffen en pantoffels zijn verkrijgbaar in verschillende  kleuren en uitvoeringen tot en met maat 49.
Andere  producten
Naast sloffen verkoopt esgii kussens, toilettassen en kraamcadeaus.  Bijvoorbeeld een perforated toilettas met geperste gaatjes in het vilt. Of een  ‘Frog’ om de kinderkamer op een ‘eerlijke manier’ mee op te fleuren!
Over esgii Esgii is het Mongoolse woord voor vilt.  Alle viltproducten die esgii.nl importeert uit Mongolië zijn fair trade  producten, handgemaakt en duurzaam. Oftewel eerlijke handel. Elk item is gemaakt  met zorg voor mens, dier en milieu. Dus honderd procent feel good! Elk product  heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere  wereld! Het bedrijf heeft hiermee een goed verhaal en sterk bedrijfsconcept. Webshop esgii houdt haar klanten via  een nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale  aanbiedingen. Vormgeefster Annelies Hendriks runt de webshop. Haar passie voor  vilt is ontstaan nadat ze zelf de techniek heeft geleerd en vilt op allerlei  manieren heeft toegepast in haar eigen creaties.

Lees ook:Prinsessenspul: lichtgevende unicorn sloffen
Lees ook:Katja Schuurman bekroond
Lees ook:Mag ik je voeten kussen?
Lees ook:Vieze voeten kunnen echt niet!
Lees ook:Adriana Lima showt bra met 2.000 diamantjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>