Leuk voor je kleine meid

Alamano-collage-JanelEen bikini die helemaal uniek is, dat wil elk meisje wel. En dat kan  nu. Dankzij de slimme, speelse ontwerptool van Alamano.nl ontwerpen  kinderen samen met hun moeder de perfecte bikini die nog niemand anders heeft.  Zo stelen meiden deze zomer absoluut de show.

Met de  zomervakantie, zon, strand en zwembaden in het vooruitzicht, is het ook weer  tijd voor nieuwe leuke badkleding. Op de website van Alamano kun je heel  eenvoudig een eigen bikini ontwerpen voor meisjes vanaf maat 98/104. In de  speelse ontwerptool is er keuze uit diverse bovenstukjes en broekjes. Vervolgens  kies je de basiskleuren van de bikini en de kleuren van de bandjes met  kraaltjes. Natuurlijk mogen ook applicaties zoals vrolijk gekleurde bloemen,  sterren en vlinders niet ontbreken. Nieuwsgierig geworden? Probeer de  ontwerptool zelf uit en ontwerp je eigen unieke  bikini.

Online ontwerpen en bestellen
Alamano is  een initiatief van Ilja Harteveld uit Reeuwijk. Al tijdens haar studie was zij  verzot op het maken van badkleding. Maar het idee voor Alamano ontstond jaren  later, toen zij voor haar buurmeisje een bikini op maat maakte. Deze viel in de  smaak en meerdere bestellingen volgden. “Het concept sloeg aan, omdat de meisjes  zelf de stoffen en accessoires uitzochten”, vertelt Ilja. “Ik wilde vervolgens  de mogelijkheid bieden om online te ontwerpen en bestellen.” Als een bikini  eenmaal is samengesteld, kunnen de bijzondere creaties gedeeld worden via  Facebook en Hyves of kan er een e-card van de bikini worden verstuurd naar  bijvoorbeeld opa & oma of vriendinnetjes.

Origineel  kraamcadeau
Ook de allerkleinsten is Alamano niet vergeten, want  voor baby’s en peuters kun je in de webwinkel zwembroekjes met eigen naam  bestellen: een origineel kraamcadeau. De broekjes zijn voor zowel jongens als  meisjes te koop en worden gemaakt in maat 62/68 t/m 86/92. De naam van de baby  wordt voor meisjes bevestigd door middel van letterkralen en bij jongens wordt  de naam in strijkletters aangebracht. Liever een glitterbikini voor een klein  meisje? Deze zijn te koop in maat 74/80 en 86/92. Ook hier mag de naam in  letterkralen niet ontbreken.

Op en top  verzorgd
Meisjes die helemaal op en top verzorgd op het strand of  aan het zwembad willen verschijnen, vinden bij Alamano accessoires die perfect bij hun  nieuwe bikini passen. Zo is de hippe zomeroutfit helemaal compleet. In de  webshop vind je bijvoorbeeld pareo’s en tunieken met bedeltjes en sterren, maar  ook oorbellen en armbanden in vrolijke zomerse kleuren.

Lees ook:ADV: Toilettasje met naam van Bulbby
Lees ook:Nederlandse tienermeiden kunnen niet zonder make-up
Lees ook:Mooie volle borsten dankzij de Red Herring Bikini
Lees ook:Tattoo op je billen
Lees ook:Sem en Tess populairste namen in 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>