Nederlandse tienermeiden kunnen niet zonder make-up

                                                            

 

 

Driekwart (77 procent) van de ondervraagde meisjes geeft aan zich aantrekkelijker te vinden met make-up. 40 Procent van de pubers gaat niet onopgemaakt de deur uit. Lipgloss is favoriet. 30 procent heeft dit beautyproduct altijd bij zich. Ook mascara zit bij de meeste meisjes in de tas. 13 procent van de meiden neemt het zekere voor het onzekere en neemt haar hele toilettasje mee als ze de deur uitstapt. Dit alles blijkt uit onderzoek van tienerglossy Fancy.

Merken
Het gros van de meiden is niet merkvast. Zo zegt 49 procent dat het helemaal niet uitmaakt of hun make-up van een bekend merk is. Slechts 8 procent geeft aan merkvast te zijn, terwijl 43 procent meerdere merken make-up gebruikt.

Jongens
Make-up speelt een belangrijke rol in het leven van de Nederlandse jeugd. Ook bij jongens wordt het langzaam geaccepteerd. Bijna 40 procent van de meisjes vindt dat make-up (zoals een oogpotlood) bij mannelijke artiesten de normaalste zaak van de wereld is. Opmerkelijk! 

(Bron: nu.nl)

Lees ook:85% van de Nederlandse vrouwen gebruikt make-up
Lees ook:Vette korting op je make-up bij Kruidvat!
Lees ook:Tachtig procent van de jongeren walgt van puistjes…
Lees ook:Hoeveel naaktselfies staan er op jouw mobieltje?
Lees ook:Dit willen alle jonge meiden: Kindermake-up feestjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>