Best Foundation For Ever

jajaHoeveel foundations heb jij thuis liggen? De zoektocht naar de ideale foundation lijkt eeuwig. Ik heb een aantal favorieten waaronder die van MAC en die van La Prairie, maar die zijn allebei vrij prijzig. Dankzij Miss Sporty heb ik er nu een nieuwe fijne en betaalbare bij.  Met So Fine Skin Matching Foundation hoef je alleen nog maar de tint te kiezen die het meest bij je eigen huidskleur past… En de make-up doet de rest! Vanaf nu ziet jouw huid er altijd op zijn allermooist uit!

Wie had ooit gedacht dat het hebben van een perfecte huid zo simpel kon zijn? De foundation past zich moeiteloos aan jouw unieke huidtint en -textuur aan. Plotseling is het product onzichtbaar geworden en is er alleen nog een frisse, stralende huid.

Alle meiden zijn het erover eens: een goede basis moet een licht laagje zijn dat eruit ziet als een natuurlijke, vlekkeloze huid. Tenslotte is een foundation pas echt goed als je ‘m helemaal niet ziet. En dat is precies het geval met So Fine Skin Matching Foundation. Deze foundation maakt je huid ongemerkt perfect gelijkmatig.

Eersteklas verpakking

Dit chique tubetje past zelfs in je clutch, zodat je je perfecte look altijd en overal snel kunt bijwerken. Je bent er helemaal klaar voor! Een foundation die zelfs beter past dan je favoriete jeans. Je vergeet gewoon dat ‘ie er zit!

 

Verkrijgbaar vanaf: november 2013

Consumentenadviesprijs:   € 3,99

Lees ook:Laat je huid in 60 seconden stralen
Lees ook:Sekond skin foundation, alsof je niets draagt !
Lees ook:Topfoundation
Lees ook:Dankzij de analyse van de huid van 2000 vrouwen is er nu een perfecte foundation #N07
Lees ook:Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Geef me de mooiste huid van het hele land!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>