Laat je huid in 60 seconden stralen

founLicht in New York is een boeiend fenomeen. Denk bijvoorbeeld aan de kleurrijke neonverlichting op de gevels van de theaters op Broadway. En vooral aan de manier waarop de reusachtige wolkenkrabbers en zelfs de donkerste steegjes in het uitnodigende zonlicht baden. Op het gebied van make-up kan licht, als je er goed gebruik van maakt, datzelfde sensationele effect op je huid hebben.

Bij de hightech foundation Skin Matching Luminizer van NYC Color voel je de kracht van het licht tot in de laatste druppel. De innovatieve formule bestaat uit een combinatie van verzachtende bestanddelen, vitamines en mineralen en is ontworpen om de huid te hydrateren, oneffenheden te camoufleren en poriën minder zichtbaar te maken. En, niet te vergeten, om je huid tot wel acht uur lang te laten stralen dankzij de vele lichtreflecterende parels. Zonder dat de natuurlijke glans van je huid verloren gaat uiteraard.

De Skin Matching Luminizer vormt geen masker op je gezicht en verbergt je eigen teint niet. In plaats daarvan vormt de zijdeachtige formule een perfect, ademend laagje op je huid. Zo ziet je huid er onberispelijk uit zonder nep te lijken.

De Skin Matching Luminizer past zich perfect aan, wat je huidtint ook is. Hoe doet ‘ie dat? De foundation is verkrijgbaar in vier tinten, die zich dankzij de ingebouwde aanpassingstechnologie op magische wijze aanpassen aan elke huidtint, of je nu een bleke of een donkere huid hebt. Eén zo’n magische foundation is dus geschikt voor heel veel vrouwen.

De Skin Matching Luminizer van NYC Color is vederlicht en laat je huid onmiddellijk stralen. Een enorm effect voor zo weinig make-up!

Vang het licht: NYC Color Skin Matching Luminizer

Kleuren:

Light

Medium to deep

Medium

Tawny Medium

 

Verkrijgbaar:                      

Vanaf januari 2014, Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekleister.

Consumentenadviesprijs: €4,99

Lees ook:Best Foundation For Ever
Lees ook:De perfecte basis voor een prikkie
Lees ook:Sekond skin foundation, alsof je niets draagt !
Lees ook:De basis telt als geen ander
Lees ook:Hoe krijg je de perfecte look?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>