Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Geef me de mooiste huid van het hele land!

1361534662_13821 PR Packshot Morning Baby FDT 04bLOWRESVraag jij je ‘s ochtends voor de spiegel ook vaak af hoe jij jouw vermoeide gezicht weer tot leven kunt brengen? Zoek jij die ene perfecte crème die heerlijk ruikt en jouw huid in een paar seconden weer laat stralen? Dan heeft Miss Sporty het product van jouw dromen! Met deze sprookjesachtige crème begin jij de dag met een frisse blik. En dat met één product! Maar dat is nog niet alles! BB Cream van Miss Sporty is veel meer dan alleen een ochtendmake-up. Ook ‘s avonds is de crème nog actief! Je kunt ‘m zelfs onder je foundation dragen, waarmee je de allerbeste basis ooit creëert. Dát is pas magie.

Een stralend begin van de dag

Morning Baby! is de beste manier om jouw dag mee te beginnen! Breng de BB Cream over je dagcrème aan en jouw huid zal stralen van geluk. Oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon en de huid wordt perfect gehydrateerd voor een glad en zijdezacht resultaat. Jij voelt je onmiddellijk zekerder, wat je ook gaat doen.

Een perfecte avondlook

Dit product heeft meer te bieden dan alleen een mooie en natuurlijke finish. De BB cream is ook perfect voor een avondje gaat stappen. Hierdoor word je look meteen op-en-top glamour! Draag de cream onder jouw foundation als basis. Het zorgt voor een gladde, perfecte en stralende huid! Dus trek aan die hakken en maak de dansvloer onveilig!

De huid die je altijd al wilde hebben!

De licht getinte formule camoufleert alle oneffenheden, verkleint de poriën, vermindert rimpeltjes en ruikt bovendien erg lekker.

Het parelextract in de crème geeft jouw huid een gezonde glans.

De formule is verrijkt met vitamine E die de huid verzorgt en beschermt.

Maakt de huid direct glad en zijdezacht.

Blijft tot wel 14 uur zitten!

Dermatologisch getest en net als alle andere producten van Miss Sporty is Morning Baby! BB Cream ook mild voor jouw huid.

De tint die bij jou past

001 Nude Radiance Voor het hele jaar door een prachtige huid.

002 Beach Radiance Voor een zomerse gloed.

Hippe nieuwe verpakking

Deze BB Cream zit in een mooi, schattig roze tubetje met spiegeldesign dat niet misstaat op jouw make-uptafel, in jouw make-uptas of op jouw bureau…

In de winkel…

Koop nu jouw eigen BB Cream bij de drogist.

Verkrijgbaar:

vanaf april 2013.

Consumentenadviesprijs:

€3,49

Lees ook:Morning baby…looking good!
Lees ook:Doei glimworm, welkom egale huid
Lees ook:Best Foundation For Ever
Lees ook:Miss Sporty belooft 24/7 ‘perfect make-up’ look
Lees ook:Hulde voor de Etos BB cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>