Vertraag huidveroudering

m-blueaox-tlOuder worden kan op een mooie manier. Als je huid er prachtig en gezond uit blijft zien, dan voel je je lekker in je vel en dat straal je dan ook uit!

Blue AOX bevat het nieuwe anti-verouderingscomplex Cusodase-P.Dit is een combinatie van werkzame stoffen, waaronder het revolutionaire ingrediënt chiraal koper PSO. Het onderzoekscentrum van Medik8 heeft ontdekt dat dit ingrediënt veertig keer beter fungeert als oxidant dan het reguliere L- Ascorbinezuur.

Het olievrije serum beschermt de huid tegen schadelijke vrije radicalen, hydrateert intens en versterkt de huidstructuur. Tegelijkertijd stimuleert het serum het zelfherstellende vermogen van de huid. Het zorgt ervoor dat de collageenproductie op peil blijft. Blue AOX gaat huidveroudering tegen en is geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder voor de vette acne huid. Het serum dringt zelfs door tot de epidermale laag maar veroorzaakt geen irritaties, uitdroging en verstopt de poriën niet.

Verkoopprijs: € 73,95

 

 

Lees ook:Stressvolle periode achter de rug? Rimpels? SERUM it is!!
Lees ook:Familycrème: Dr.Hauschka Rozencrème
Lees ook:7 liefkozingen voor je huid
Lees ook:Conditioner voor volle wimpers
Lees ook:Power vitamine Cocktail voor je huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>