Stressvolle periode achter de rug? Rimpels? SERUM it is!!

Van een serum op mijn snoetje kan ik zo blij worden! En ik ben 38, maar je kunt een serum ook al vanaf je 30ste gebruiken hoor. Het is echt niet alleen voor de rijpere huid. Helemaal fijn is de nieuwe fluweelzachte anti-age gezichtsserum van Biodermal. Deze is geschikt voor alle leeftijden. Het serum belooft je huid te verstevigen en focust zich op herstel van diepe rimpels en fijne lijntjes.

Het serum bevat een hoge concentratie werkstoffen en kan naar eigen gebruik gebruikt worden, bv onder je dagverzorging of onder je nachtverzorging, of dubbelop dus ‘s morgens en ‘s avonds. Het serum breng je altijd voor je dag- of nachtcreme aan. Je kunt het serum bovendien het hele jaar door gebruiken, maar eventueel ook in kuurvorm, bv op het moment dat je huid een extra oppepper kan gebruiken. Na een verhuizing, na een job-change of bijvoorbeeld na de zomer.

Hoezo juist dit serum gebruiken?

1. Het bevat Cypergras, een exclusief plantaardig extract stimuleert de aanmaak van collageen dat bijdraagt aan de stevigheid van je huid.

2. Er zit Vitamine E in. Vitamine E neutraliseert de schadelijke impact van vrije radicalen, de boosdoeners die van binnenuit de huidveroudering versnellen. Daarbij is Vitamine E (bewezen) een van de beste vitaminen voor het behoud van een gezonde huidconditie.

3. Dankzij NMF – Natural Moisturizing Factor – blijft de huideigen vochtbalans beter op peil. Hierdoor krijgt je huid een natuurlijke ‘volle’ en frisse uitstraling.

www.biodermal.nl

www.facebook.com/biodermal

22,95 per 30 ml is de adviesprijs voor dit serum

 

Lees ook:Weg met donkere kringen onder je ogen!
Lees ook:Hoopgevend serum
Lees ook:Power vitamine Cocktail voor je huid
Lees ook:Sublieme zonnecrèmes
Lees ook:Vertraag huidveroudering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>