7 liefkozingen voor je huid

In tijden van crisis dien je ervoor te zorgen dat je er zelf zo goed als mogelijk uitziet. Als je lekker in je vel (je huid) zit dan straal je dat ook uit. En een goede crème kan wonderen voor je doen.

Heb je de Total Effects 7 crème van Olaz al eens geprobeerd? Het is een fluweeltje voor je huid. De crème belooft namelijk 7 goede dingen voor je huid te doen.

Heb je even? 1. Hét verheldert. 2. Het hydrateert. 3. Het maakt je huid glad. 4. Het verkleint je poriën zichtbaar. 5. Het egaliseert. 6. Het vermindert

lijntjes. 7. Het houdt vocht vast. Pro-Vitamine B5 in deze crème zorgt er bovendien voor dat de weerstand van je huid op peil blijft. De Total Effects lijn is zeer uitgebreid met daarin voor elk huidtype één of meerdere producten die bij je passen.

Lees ook:Anita Witzier zweert bij Olaz Total Effects
Lees ook:Maak lijntjes minder zichtbaar
Lees ook:Krijg controle over je huid en glim niet meer als een malle!
Lees ook:Beeldschoon in 5 minuten
Lees ook:dr Van der Hoog en Olaz pimpen hun assortiment op

1 Reacties // Reageer

One thought on “7 liefkozingen voor je huid

  1. Kambel, Mariëtte

    KLACHT:
    Ongeveer twee maanden geleden heb ik uw product Olaz total effects touch of sunshine in de winkel gekocht. Ik kreeg heel veel last van pukkels en jeuk en ben abrupt meegestopt. Ik gebuik het nu drie weken niet meer en mijn gezicht ziet er weer goed uit. Mijn vraag is of u het bedrag van 8,95 euro terug kan storten op mijn giro nummer 4781568. Ik zie uw bericht graag tegemoet.

    Met vriendelijke groet,

    Mariëtte Kambel
    Blokweerweg 79
    2954 PC Alblasserdam

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>