Een open blik door perfecte wenkbrauwen

Paula's Choice BrowlisticAls je wenkbrauwen in shape zijn, dan valt dat op. Mooie, goed gedefinieerde wenkbrauwen zijn ook in 2013 een opvallende trend! De nieuwe Browlistic Long-Wearing Precision Brow Color van Paula’s Choice is een snelle en professionele manier om de diepte én kleur van de wenkbrauwen te accentueren. Tevens nieuw van Paula’s Choice dit voorjaar is het geavanceerde RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum, dat huidveroudering op meerdere fronten genadeloos aanpakt.

Nieuwe limited edition! Paula’s Choice  Browlistic Long-Wearing Precision Brow Color

Met de nieuwe Browlistic Long-Wearing Precision Brow Color van Paula’s Choice kun je de wenkbrauwen moeiteloos op een perfecte wijze accentueren, definiëren en daar waar nodig ‘shapen’.  Deze handige ‘wenkbrauwstiften’ zijn voorzien van een flexibel uiteinde met een fijne punt, voor een heel nauwkeurig te doseren applicatie en daardoor een perfect eindresultaat. Het lijkt op een stift, maar werkt als een borsteltje. Hierdoor is het gemakkelijk om Browlistic voor een natuurlijk resultaat tussen de wenkbrauwhaartjes aan te brengen. In tegenstelling tot wenkbrauwpotloden hoeft de Browlistic nooit geslepen te worden.

Verkrijgbaar in twee natuurlijke kleuren die langdurig blijven zitten

Qua kleuren van de Browlistic Long-Wearing Precision Brow Color van Paula’s Choice kun je kiezen uit ‘Light Brown’ voor midden- tot donkerblonde en lichte wenkbrauwen en ‘Medium Brown’ voor brunettes en bij zwarte wenkbrauwen. De snel drogende, waterproof formule houdt de hele dag, vervaagt niet, vlekt niet en loopt niet uit. De Browlistic Long-Wearing Precision Brow Color kan op zichzelf staand, maar ook vóór of na het aanbrengen van wenkbrauwpoeder worden gebruikt. De formule heeft een niet-plakkerige finish en laat de wenkbrauwen ook niet hard of dik aanvoelen. De samenstelling is 100% vrij van geurstoffen.

Nieuw! Paula’s Choice RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum

Dit uiterst geavanceerde, nieuwe serum van Paula’s Choice pakt huidveroudering op meerdere fronten aan en zorgt voor een egale, stralende teint. De samenstelling bevat een combinatie van verzachtende, anti-irriterende werkstoffen waaronder bèta glucan en kamille-extract, alsmede krachtige antioxidanten zoals resveratrol, de polyfenol quercetin, co-enzym Q10 en de vitamines C en E. De toevoeging van hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid langdurig een goed vochtniveau behoudt. De huid gaat er jonger uitzien en vergrote poriën worden kleiner. Het serum maakt de huid uitzonderlijk glad en steviger en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Door de zijdeachtige, vrijwel gewichtloze textuur, is het serum ook heel geschikt voor de vette of gecombineerde huid.

 

Collageenboost en ‘roodheidsreductor’

 

De hoogwaardige samenstelling van het RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum
stimuleert de aanmaak van huideigen collageen en reduceert roodheid en rode vlekjes (bijvoorbeeld na het hebben van puistjes). De formule laat zich gemakkelijk over het gezicht verdelen en heeft een glansvrije finish. Het serum kan dagelijks vóór of na de nachtcrème worden gebruikt en vóór het gebruik van een product met een zonnefilter. Het is ook uitermate geschikt als primer onder een foundation of minerale make-up. De samenstelling is 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

 

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie voor de consument:

 

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.

Verkoopprijzen:

  • Paula’s Choice Browlistic Long-Wearing Precision Brow Color                     € 12,50             (limited edition)
  • Paula’s Choice RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum        € 31,00 /30 ml

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Een daily SPF verzorger. Onmisbaar in je beautycase!
Lees ook:Lente op je gezicht!
Lees ook:Super skin oppepper: Resist Intensive Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice
Lees ook:Hermodelleer je huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>