Bourjois maakt je date perfect

Make-up is als een toverstaf waarmee je jezelf omtovert van dag tot nacht in de perfecte stijl. Ga je clubben met vriendinnen tot diep in de nacht, of heb je een romantisch diner met je nieuwe lover? Misschien heb je zin om weer eens een lekker avondje voor de buis te zitten of moet je jezelf toch oppeppen voor de lunch met je schoonfamilie..
Kortom, zoveel gelegenheden, zoveel stijlen en looks. Heb jij binnenkort een belangrijke date waarvoor je Bourjois wilt inschakelen? Doe dan mee en wij selecteren de perfecte look voor jou.

Op 18 januari gaat Bourjois Facebook (www.facebook.com/BourjoisNL) van start met de Make My Date GAME. Vertel ons welke date jij binnenkort hebt en wij selecteren de ultieme make-up look voor jou. Laat zoveel mogelijk vrienden op jou stemmen en Bourjois stuurt je een van de 1000 make-up sets van jouw look toe!

Lees ook:Bourjois zoekt jou
Lees ook:Zoek je liefde met MTV’s Match Machine!
Lees ook:Zoek je prins met MTV’s match machine
Lees ook:Bourjois en Mac hebben lichtgewicht lipsticks
Lees ook:Chat vanavond met Anouk Smulders over de ‘HNTM Model Contest’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>