Is die Rick Brandsteder nu wel of niet lekker?

Knips

Linda de Mol heeft gistermiddag het eerste exemplaar van L’HOMO. aan covermodel Rick Brandsteder overhandigd in de Waterkant in Amsterdam. Nu zijn de meningen over Rick als model voor L’HOMO verdeeld als we onze timeline op facebook moeten geloven. Zo vraagt iemand zich af hoe lang ze heeft geslapen, omdat Rick ineens een lekkere hunk is geworden en menen anderen dat er flink is geshopt aan de gespierde body van Rick in een klein wit niemendalletje. Ook weet een hoofdredacteur van een gossipblad ons nog een keigoede foto te tonen waarop Rick nog voorzien is van een Turks brood op zijn buik i.p.v. een sixpack. Anyhow deze shoot leeft!

Wij van beauty.blog vinden het in ieder geval respectvol dat Rick zijn afgetrainde lichaam  in een witte slip durft te laten zien.

En dit zegt Rick er zelf over…

Voor Rick is het geen issue met wie anderen het bed in duiken: “Maar veel mensen maken zich daar wél druk over. Daarom werk ik graag mee. Laat iedereen in zijn waarde, dat is mijn boodschap”. Dat kleine broekje was overigens wel even wennen: “Ik vroeg vooraf nog of het écht noodzakelijk was”. 

OOK IN L’HOMO. 7

Oud-politicus Boris Dittrich, die nadat zijn zus uit de kast was gekomen, bijna niet meer durfde: “Mijn moeder huilde: ‘niet één, maar twee kinderen die zo zijn… waarom geeft God ons zo’n zwaar kruis  te dragen’?”

En Tim den Besten had het graag met een jonge Gerard Joling gedaan. De zanger: “Dat kan nu ook nog hoor”.

VERDER
• Homo’s die niet aan anale sex doen

• Belachelijk lekker: Expeditie Robinson-winnaar Kay Nambiar

• No Asians: keihard op je profiel zetten dat Aziaten niet hoeven te reageren • Boyfriend twins • En 13 jaar en uit de kast: “Het kon mijn moeder geen flikker schelen”.

L’HOMO ligt vanaf nu in de winkel

Lancering L'HOMO. editie 7 001

Lees ook:Plastisch chirurg schrijft kinderboek over ingrepen
Lees ook:Kinderen niet blij met de eetadviezen van Jamie Oliver!
Lees ook:Straal! Elke dag opnieuw
Lees ook:So seventies; de mannelijke Avon-consulent
Lees ook:Een ‘mooi’ gebaar van Hind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>