Straal! Elke dag opnieuw

straalHet maakt niet uit wat anderen vinden. Wie gelukkig is met zichzelf heeft de sleutel in handen voor een mooi en positief leven.Elke dag deelt Marian Palsgraaf via haar online feelgood magazine Justbeyou.nl een enorme dosis positieve energie uit. Met e-books, online cursussen en inspirerende verhalen op Justbeyou.nl kan iedereen zijn zelfvertrouwen kickstarten.

Dat negatieve ervaringen uit het verleden geen deel uit hoeven te maken van het heden bewijst Marian Palsgraaf wel. Zij zette Justbeyou.nl op nadat haar moeder overleed. ‘Mijn moeder was heel pessimistisch en altijd bezig met wat anderen van haar dachten. Na haar overlijden vroeg ik me af: wil ik aan het einde van mijn leven zijn zoals mijn moeder? Of zet ik de negativiteit van me af en ga ik mijn dromen waarmaken? Ik koos voor het laatste en dat was de grote ommekeer.’ Op Justbeyou.nl helpt Marian via haar blogs, e-books en online cursussen blokkades op te heffen die een gelukkig en positief leven in de weg staan. ‘Wie zijn geluk van anderen laat afhangen, komt nergens. Ik laat zien hoe liefde voor jezelf kan leiden tot een gelukkiger bestaan.’

Laat je niet meer leiden door wat anderen van je vinden of willen en hecht meer waarde aan wat jij belangrijk vindt! Tijdens de 21 daagse cursus ‘Van Jezelf Houden’ neemt Marian je mee in haar ontdekkingstocht en laat je zien wat zij allemaal heeft doorstaan en gedaan om van zichtzelf te kunnen houden. Na 21 dagen kun je met de kennis van deze online cursus je geluk vergroten en je goed voelen met jezelf.

Iedereen kan stralen, elke dag opnieuw. Daarvan is Marian overtuigd en dit draagt zij over in haar online cursussen en e-book. In de online cursus ‘Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf’ laat zij in 12 weken zien, aan de hand van verschillende technieken en strategieën, hoe het voor iedereen is weggelegd om meer zelfvertrouwen te krijgen. Wie graag een steuntje in de rug bij de hand heeft, download voor €4,95 het e-boekje ‘Just be you, jezelf zijn’ met korte, praktische tips en simpele actiepunten.

Lezeres Michelle zei over ‘Just be you, jezelf zijn’:
‘Wat een heerlijk, inspirerend en tegelijkertijd no-nonsens boekwerkje met onderwerpen die me buitengewoon aanspreken, zoals tevreden zijn met je imperfecte zelf en het leren luisteren naar jezelf.’

Film van jouw leven
Justbeyou.nl biedt ook uitgebreidere cursussen en workshops aan. Met onzekerheid en de eeuwige zoektocht naar bevestiging worden door Marian korte metten gemaakt tijdens de workshop ‘Kickstart zelfvertrouwen’. Werken aan zelfvertrouwen vergt inspanning en doorzettingsvermogen, maar dankzij de workshop wordt duidelijk hoe je de stroom aan negatieve, vaak onbewuste, gedachten kunt stopzetten en het gevoel van eigenwaarde kunt versterken. Een bijzondere online cursus is ‘Film van jouw leven’ waarbij in 8 weken een duidelijk beeld ontstaat van iemands doelen. Deelnemers zijn namelijk niet alleen hoofdrolspeler in hun eigen film, maar ook de regisseur. ‘En voor iedereen geldt natuurlijk dat zijn levensfilm de moeite van het bekijken waard is’, aldus Marian.

Doe mee aan Justbeyou.nl
Justbeyou.nl groeit als kool en daarom komt Marian graag in contact met vrouwen die hun bijzondere verhaal in de vorm van een blog willen delen in het online magazine. En wie elke dag een beetje positiviteit wil ontvangen, kan zich nu inschrijven voor de nieuwsbrief. Inschrijvers ontvangen bovendien meteen het boekje ‘129 inspirerende quotes’ in hun mailbox

Lees ook:Paul Turner woog in zijn tienerjaren 125 kilo
Lees ook:Heerlijke Pa & Ma-geuren van BOSS!
Lees ook:Willeke Alberti is weer ‘n slanke den
Lees ook:Pien.tv geeft je een goed gevoel
Lees ook:Denk je slank

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>