Chantal Janzen heeft mooiste benen

chanEen stel mooie benen haalt je op!

Chantal Janzen heeft volgens mannelijk Nederland het mooiste onderstel. Van de ruim 1300 stemmers was maar liefst 27 procent liefhebber van de benen van Chantal Janzen! Zangeres Katy Perry volgde met 19% van de stemmen op gepaste afstand van de winnares en werd tweede. De top-3 wordt gecompleteerd door ‘de Mol’ van 2014: Susan Visser. Zij kreeg 13 % van de stemmen en kan trots zijn op haar bronzen medaille.

De bekendste babes website van Nederland hield aan het begin van dit jaar al een ‘mooiste borsten-verkiezing’ die werd gewonnen door Gigi Ravelli. Ook de vrouwelijke benen verdienden zo’n competitie en na een halfjaar is er eindelijk een winnares!

Forummember Epicje begon op 30 oktober 2013 met de serie ‘De Mooiste Benen Van…’, waarin er in tien afleveringen tien verschillende vrouwen centraal stonden die vanwege hun prachtige benen een nominatie verdienden. Na de tiende aflevering konden de afgelopen week bezoekers van Mokkels.nl stemmen op één van de genomineerden en dat heeft een afgetekende winnaar opgeleverd!

Andere kandidaten die in de verkiezing minder hoog scoorden, maar wel werden genomineerd waren Kate Middleton (12%), actrice Eva Longoria (7%), zangeres Miley Cyrus (6%), hotelerfgename Paris Hilton (6%), webcambabe Kinky Denise (5%) en WNL-presentatrice Janneke Willemse (2%).

Opvallende aanwezige in de verkiezing was een vrouw met een wat langere staat van dienst: Jacobine Geel. De 51-jarige presentatrice van het NCRV-programma Schepper en Co werd negende met 3% van de stemmen. Een bewijs dat ook vrouwen met meer ervaring nog altijd mee kunnen doen met schoonheidswedstrijdjes!

Lees ook:Chantal Janzen is dé mooiste MILF
Lees ook:Nicolette van Dam is uitgeroepen tot MILF 2013
Lees ook:Chantal Janzen poetst er op los….
Lees ook:Mannen dromen van Chantal Janzen als Bondgirl
Lees ook:100% NL Miss Oliebol 2013 bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>