Mannen dromen van Chantal Janzen als Bondgirl

Knipsel

Verschillende Nederlandse beeldschone vrouwen zijn de revue al gepasseerd in de legendarische James Bond-films. Famke Janssen vertolkte in 1995 de rol van Xenia Onatopp in Goldeneye en Daphne Deckers speelde in 1997 de assistente van schurk Elliot Carver in Tomorrow Never Dies. Aangezien dit alweer even geleden is, is het hoog tijd voor weer een Nederlandse schoonheid als ‘Bondgirl’. Uit onderzoek* van 20th Century Fox Home Entertainment, naar aanleiding van de Blu-ray en DVD release van SPECTRE die op 2 maart plaatsvindt, blijkt dat de Nederlandse man Chantal Janzen het liefst aan de zijde van James Bond wil zien.

Blonde Bondgirl

In SPECTRE is de rol van Bondgirl weggelegd voor de Franse Léa Seydoux maar bijna een kwart van de Nederlandse mannen kiest actrice, musicalster en presentatrice Chantal Janzen als ‘meest gewilde toekomstige Nederlandse Bondgirl’. Zij wordt op de voet gevolgd door Doutzen Kroes en Geraldine Kemper. Met maar liefst 60% van de stemmen blijken deze drie blonde dames favoriet te zijn bij de Nederlandse man. 8,4% van de Nederlandse mannen ziet oudgedienden Famke Janssen en Daphne Deckers graag terug als Bondgirl.

Naar de mening van de Nederlandse vrouw is ook gevraagd. De top 3 van de vrouwen komt grotendeels overeen met de mening van de Nederlandse man, maar is wel iets minder overtuigd; minder dan de helft (46,3%) van de Nederlandse vrouwen ziet Chantal Janzen, Doutzen Kroes en Geraldine Kemper ook graag terug als Bondgirl. Famke Janssen en Daphne Deckers krijgen juist iets meer stemmen van de vrouwen met 10% van de stemmen.

SPECTRE vanaf 2 maart verkrijgbaar op Blu-ray en DVD  

Lees ook:Chantal Janzen is dé mooiste MILF
Lees ook:Wordt Lieke de nieuwe Bondgirl?
Lees ook:BN-ers op hun Koningsbest
Lees ook:Nicolette van Dam is uitgeroepen tot MILF 2013
Lees ook:Chantal Janzen heeft mooiste benen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>