Bridget baalt van negatieve berichten

dogstodayVolgens Bridget Maasland klopt er niets van het koele imago van de presentatrice. “Ik lig er ‘s nachts wakker van als ik door het slijk wordt gehaald”, zegt ze in het magazine Vrouw.

Teleurgesteld was Bridget over de beeldvorming over haar toen ze meedeed aan Ranking the Stars. “Elke grap ging over Bridget de koelkast of over honden. Oké, er is in al die jaren dus niets bij mij veranderd, denk ik dan. De beeldvorming staat een beetje stil, zeker als je bedenkt dat ik intussen een kind heb van bijna vijf.”

De Shownieuws-presentatrice, die haar eigen stichting Dutchy Puppy heeft, woont alleen met zoon Mees. Zij en haar ex hebben co-ouderschap, waardoor Bridget haar zoon de helft van de week niet bij zich heeft. Tot haar grote verdriet. “Er wordt grappig gedaan over de gevolgen van mijn scheiding, maar voor mij is dat een hele strijd geweest. Alsof ik geen gevoel heb! Weet je, ik ben 38, ik heb er geen zin meer in om steeds maar weer te worden neergezet alsof niets mij raakt.”

bron: Vrouw

Lees ook:Bridget is happy én dat zie je ook!
Lees ook:Bridget Maasland verruilt Shownieuws voor Hollywood
Lees ook:Bridget Maasland ontmoet Hollands glorie in Hollywood
Lees ook:Cindy Crawford was 20 jaar geleden eigenlijk te dik
Lees ook:Te schattig onder de douche: puppy power!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>