Bridget is happy én dat zie je ook!

Het waren roerige tijden voor Bridget, die na de breuk met Pepijn, de vader van haar zoon, opnieuw geluk vond bij Johnny de Mol. Maar maanden met extreme ups en downs eindigden in weer een veelbesproken relatiebreuk. Aan Beau Monde vertelt Bridget hoe ze haar leven na Johnny weer oppakt.

“Het gaat goed en ik ben eigenlijk heel happy,” vertelt ze in Beau Monde. “Ik doe wat ik echt leuk vind, heb een fantastische zoon, de allerleukste mensen om me heen, ben gezond, heb alles wat mijn hartje begeert, dus leuker kan eigenlijk niet. Waar ik ook door gegroeid ben is mijn zoon. Door hem is het egoïsme er bij mij wel van afgegaan, ik ben niet meer alleen gefocust op mezelf.”

Juist sterker
Ook bekent Bridget dat de twee mislukte relaties haar niet zwakker, maar juist sterker hebben gemaakt. “Het zou teleurstellend zijn als je er niets van leert, dan was het allemaal voor niets geweest. En als ik iets erg vind, dan is het leven als een onbewuste ziel.”

Over Johnny
Bridget: “Iedereen was al bezig met wanneer we gingen trouwen en wanneer we kinderen zouden krijgen, terwijl we zelf alleen nog aan het snuffelen waren aan elkaar. De relatie is niet stuk gelopen op de overweldigende aandacht die we kregen. Ik was gewoon nog niet klaar voor de volgende stap. Ik wilde mijn huidige leven niet opgeven en gaan samenwonen en kinderen krijgen. Ik kom nota bene net uit een langdurige relatie met een kind. Mijn leven is net weer op orde. Ik had geen zin om direct weer in het diepe te springen. En het gaat ook eigenlijk niemand iets aan.”

Lees het hele interview met Bridget in de nieuwe Beau Monde, die vanaf vandaag in de winkel ligt.

Lees ook:Bridget baalt van negatieve berichten
Lees ook:Yolanthe Cabau van Kasbergen wint Beau Monde Award
Lees ook:Voilà dit zijn de meest glamorous BN-ers
Lees ook:Daphne Deckers bekroond
Lees ook:Humberto Tan geeft zich bloot: “Aftakeling houd je niet tegen”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>