Te schattig onder de douche: puppy power!

image002Uit marktonderzoek blijkt, dat meisjes tussen de 8 en 16 jaar (dé doelgroep van VOGUE Girl!) intens blij en hebberig worden door vrolijke, lieve en schattige designs van producten. VOGUE Girl sluit hierop telkens perfect aan, met in het oog springende en onweerstaanbare designs voor haar nieuwe geurlijnen! Met de nieuwe VOGUE Girl varianten ‘Lovebirds ‘en ‘Puppy Power’ kunnen jonge meiden opnieuw trendy voor de dag komen, dankzij verpakkingen boordevol kleine verliefde vogeltjes en schattige speelse puppy’s!

VOGUE Girl weet haar doelgroep telkens weer aangenaam te verrassen! Deze nieuwe VOGUE Girl- lijnen bestaan daarom niet alleen uit een Parfum Douche en een bijpassende Parfum Deodorant, maar er zijn ook diverse speelse VOGUE Girl ‘Lovebirds’ en ‘Puppy Power’-premiums, aantrekkelijke acties en meer dan leuke geschenkverpakkingen!

VOGUE Girl ‘Lovebirds’, zijdezacht & zoet voor een intens vrolijk gevoel!

De nieuwe VOGUE Girl ‘Lovebirds’  is een heerlijke zachte en zoete geur.  Met de Parfum Douche en bijpassende Parfum Deo van deze nieuwe lijn  voel je jezelf de hele dag intens vrolijk! De formules van de Douche en Deo zijn als vogelveertjes zo zijdezacht voor je huid en zorgen voor een langdurig fris gevoel!

VOGUE Girl ‘Puppy Power’ voor een speelse verleiding

Gekke en vrolijk spelende puppy’s, dat is het nieuwe te gekke design van VOGUE Girl ‘Puppy Power’! Welk meisje droomt nu niet van een lief hondje? Met de nieuwe VOGUE Girl ‘Puppy Power’ kunnen jonge meiden vanaf nu hun eigen puppy in

huis halen! Deze nieuwe geurvariant op basis van vanille, een vleugje appel en tropische bloemen, bestaat uit een Parfum Douche en bijpassende Parfum Deo voor een speelse verleiding!


Onweerstaanbare verpakkingen met verliefde vogeltjes en speelse puppy’s

De producten van VOGUE Girl ´Lovebirds´en VOGUE Girl ‘Puppy Power’ zijn qua verpakkingen onweerstaanbaar voor jonge meiden! Het vrolijke design vol verliefde tjirpende vogeltjes van VOGUE Girl ‘Lovebirds’ en de speelse puppy’s op de verpakkingen van VOGUE Girl ‘Puppy Love’,  maken je direct vrolijk!

Vrolijke VOGUE Girl ‘Lovebirds’ & ‘Puppy Power’- premiums, acties en geschenkverpakkingen

Naast een VOGUE Girl ‘Lovebirds’ en VOGUE Girl ‘Puppy Power’ Parfum Douche en bijpassende Parfum Deo, zijn er tevens diverse vrolijke premiums, acties en aantrekkelijke geschenkverpakkingen van deze nieuwe varianten zoals:

 

  • Ladekistjes met Lovebirds of Puppy Power- design met daarin een VOGUE Girl Parfum Douche &  Parfum Deo
  • Snoeptrommel met Lovebirds of Puppy Power- design met daarin een VOGUE Girl Parfum Douche &  Parfum Deo
  • Toilettasje met Lovebirds of Puppy Power- design met daarin een VOGUE Girl Parfum Douche &  Parfum Deo
  • Etui met Lovebirds of Puppy Power- design design met daarin een VOGUE Girl Parfum Douche 
  • Handtasje of Etui met Lovebirds of Puppy Power- design met daarin een VOGUE Girl Parfum Douche

 

Wat doet een Parfum Deodorant?

 

Een Parfum Deodorant voorkomt nare lichaamsgeurtjes dankzij een bacterieremmende werking en het gebruik van een parfum, zodat je maar liefst 24 uur lang lekker fris blijft ruiken!

 

Verkoopprijzen,distributie & meer informatie:     

VOGUE Cosmetics wordt op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogist, supermarkt en warenhuis.

Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.vogue-cosmetics.nl of bellen met de Remark- consumentenlijn via telefoonnummer: 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Verkoopprijzen:

  • VOGUE Girl ‘Lovebirds’ Parfum Douche           € 2,75/200 ml
  • VOGUE Girl ‘Lovebirds’ Parfum Deodorant      € 2,75/100 ml

 

  • VOGUE Girl ‘Puppy Power’ Parfum Douche       € 2,75/200 ml
  • VOGUE Girl ‘Puppy Power’ Parfum Deodorant € 2,75/100 ml

Lees ook:Trendy Tasverstuivers
Lees ook:Lieve shampoos
Lees ook:Lieve, leuke, grappige en lekkere GLITTERSPRAYS
Lees ook:Vogue Girl’s ‘Butterfly’ parfum deodorant ruikt fris en exotisch
Lees ook:Silver Shadow Deo is 100% fris en streepvrij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>