Teveel stress maakt Barack Obama grijs

Het leiden van de wereld brengt veel zorgen met zich mee. Zoveel dat Obama binnen enkele maanden al compleet grijs is geworden. Hij begon zijn regeringsperiode met een mooie kop met zwarte haren. Maar als je de foto’s bekijkt die recentelijk van hem zijn gemaakt, zie je dat hij stilletjes in een grijze postduif is veranderd. Het is overigens algemeen bekend dat je van veel stress grijs wordt. Ik zou Obama willen adviseren af en toe ook wat quality time voor zichzelf in te plannen.

Zijn voorgangers Bill Clinton en George W. Bush presteerden overigens exact hetzelfde. Ook zij ruilden hun eigen haarkleur in voor een nieuwe zilvergrijze look. Eén ding is duidelijk, deze mannen zijn puur natuur en kleuren hun haren niet. Het geluk voor mannen is dat grijs haar hen sowieso siert en charmant maakt.

Lees ook:Kleurspoelinkje Obama?
Lees ook:Grijs op je 34ste
Lees ook:Is grey the new black?
Lees ook:Nieuwe ontdekking kan ‘grijs worden’ stoppen
Lees ook:Love je glanzende haren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Teveel stress maakt Barack Obama grijs

  1. safir

    nee nee… grijs “maakt” je ouder, oudere mannen worden geassosieerd met verstand en leiderschap.

    bovendien lijkt t dat Obama omringt is met oude grijse mannen. sociale kringen passen gedrag en uiterlijke vertoning aan elkaar aan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>