Wintercare: koudweer beautytips

Brrrrrrrrrrrrrrrrr wat is het koud he? Je bent een zomer- of een wintermens…of misschien wel allebei. Feit blijft dat je er gedurende de zomer en de winter rekening moet houden met de extreem warme en extreem koude temperatuur. Hierbij wat tips die ervoor zorgen dat je er ook tijdens de wintermaanden perfect verzorgd voor de dag kunt komen.

1. Door de kou tranen je ogen sneller. Gebruik daarom een waterproofmascara.

2. Je handen voelen sneller droog aan, omdat je dan weer buiten in de kou loopt en dan weer binnen zit waar de CV staat te loeien. Draag daarom altijd een tube handcreme bij je. Smeren mag zo vaak als je wilt.

3. Exfolieer. Je huid ziet er in de winter snel grauwer uit. Door regelmatig te scrubben, haal je dode huidcellen weg en krijg je een frissere uitstraling.

4. Douche met een douchemilk die er niet alleen voor zorgt dat je lekker ruikt, maar dat je huid ook wordt gehydrateerd. Persoonlijk vind ik de Nivea onder de douche bodylotion de uitvinding van het afgelopen jaar. ‘s Winters is het hydrateren van je huid echt een must en hoe easy als dat al onder de douche kan gebeuren?

5. Gebruik geen lipstick, want dit droogt je lippen in de winter sneller uit. Ga voor een balm met een kleurtje erin.

6. Pak 1 x in de maand een zonnebankje of smeer je lichaam in met een zelfbruiner. Een kleurtje doet je tijdens de wintermaanden al snel beter voelen.

7. Ga naar de kapper en laat je adviseren qua kleur. Wanneer je haren gekleurd zijn in een kleur die goed bij je gezicht past, zie je er snel jonger en stralender uit.

8. Draag altijd een serum voor je haren bij je in je handtas. Door de vrieskou kan je haar statisch worden. Druppeltje serum erin hopla, haarprobleem gefixt!

9. Gebruik een bb-cream i.p.v. een foundation. Dit staat minder zwaar en geeft je toch even dat beetje extra’s om goed voor de dag te komen.

10. Draag handschoenen als je naar buiten gaat om je handen tegen de kou te beschermen.

Lees ook:Knap de winter door
Lees ook:Knap de winter overleven
Lees ook:Boost je huid met een serum
Lees ook:Onderzoek NIVEA: vrouwen nog niet klaar voor de zomer
Lees ook:Gebruik de juiste crème

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wintercare: koudweer beautytips

  1. Yannah

    love is not evryting ! xx

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>