Onderzoek NIVEA: vrouwen nog niet klaar voor de zomer

image004We hebben er even op moeten wachten, maar het duurt niet lang meer of de zomerjurkjes kunnen weer aan! De overstap naar de zomergarderobe is echter niet voor iedere vrouw een moment van blijdschap. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen (56%) voelt zich onzeker als ze zichzelf voor het eerst in zomerkleding ziet. De grootste frustraties bij deze garderobe-switch zijn achtereenvolgens de winterkilootjes, een witte huid, de winterse matig bijgehouden bikinilijn en cellulite of slappe huid. Dit en meer blijkt uit onderzoek onder ruim 500 Nederlandse vrouwen in opdracht van Nivea. Ondanks de onzekerheid bij veel vrouwen, wordt 40 procent van de dames blij van haar spiegelbeeld in zomeroutfit. Deze blijdschap komt niet vanzelf, want vrijwel alle Nederlandse vrouwen van 18 tot 50 jaar blijken extra actie te ondernemen om zomers goed voor de dag te komen. Ruim 90 procent gaat aan de slag met ontharing en 86 procent probeert zo snel mogelijk een kleurtje te scoren. Bijna driekwart (72%) doet alles voor een strakker figuur en let zelfs extra op de eetgewoonten of volgt een dieet, terwijl ruim de helft de sportfrequentie opschroeft (56%).

In drie stappen zomerklaar

Om vrouwen te helpen volledig ‘summer proof’ naar het strand of terras te gaan, biedt NIVEA deze zomer drie nieuwe verzorgingsproducten om zowel glad (NIVEA Double Effect Shower & Shave), strak (NIVEA Good-bye Cellulite), als bruin (NIVEA SUN Protect & Bronze) in de zon te verschijnen. De producten zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en de grotere supermarkten. Ook biedt het verzorgingsmerk ‘Summer Proof Tips’ van de NIVEA-coaches op www.elkedagmooi.nl, waar vrouwen nu tevens kans maken op fantastische zomerreizen.

Over het onderzoek Get Ready for Summer

In opdracht van NIVEA heeft PanelWizard in april en mei 2010 onderzoek uitgevoerd onder 529 Nederlandse vrouwen van tussen de 18 en 50 jaar. In de online vragenlijst werden vrouwen gevraagd naar hun ervaringen en gevoelens bij de voorbereiding op de zomer, hun gedrag op het gebied van persoonlijke verzorging en de overstap van winter- naar zomeroutfits.

Het Summer Proof-pakket:

NIVEA Double Effect Shower & Shave – Douche- en Scheercrème NIVEA Good-bye Cellulite Gel NIVEA SUN Protect & Bronze
Zonnebrandcrème
 
     
 

   GLAD

 

  STRAK

 

 BRUIN

Met NIVEA Double Effect Shower & Shave kun je gemakkelijk je oksels, benen en bikinilijn scheren tijdens het douchen; een douche- en scheercrème gecombineerd in één fles. Zo wordt het leven van de vrouw weer net iets makkelijker!
 
De vernieuwde NIVEA Good-bye Cellulite Gel werkt zelfs zonder te masseren. Wil je extra snel resultaat gebruik dan het Good-bye Cellulite 10 days serum. Je bent supersnel klaar voor de zomer, dus trek die bikini maar uit de kast! Goed beschermd én sneller gekleurd? NIVEA SUN Protect & Bronze is het eerste zonbeschermingsproduct dat naast goede bescherming ook zorgt voor een snellere natuurlijk gekleurde huid!
 € 3,39 Gel: € 11,99

Serum: €14,99

SPF10: €12,99;    SPF 20: €14,49
SPF 30: €15,99;   SPF 50: €17,99

Lees ook:Wijs zonnen dankzij Nivea
Lees ook:We worden het liefst ingesmeerd door Doutzen Kroes
Lees ook:Nivea Goodbye Cellulite: bobbelvrije billen bezongen als zegen
Lees ook:Hoe word je een winterbeauty?
Lees ook:Huidexpert NIVEA introduceert nieuwe generatie anti-roos shampoo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Onderzoek NIVEA: vrouwen nog niet klaar voor de zomer

  1. nicky

    Nou ik ben er zeker wel klaar voor! Afgelopen weekend een heerlijk nieuwe bikini bij de Bijenkorf gekocht, en ik heb nog een hele koffer vol zonnebrand! laat de zon nu maar komen..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>