Huidexpert NIVEA introduceert nieuwe generatie anti-roos shampoo

image010Helft van de Nederlanders heeft weleens roos, maar schaamte is groot

Ondanks dat meer dan de helft van de Nederlanders weleens last heeft van roos, schamen we ons er enorm voor. Om roos te verbergen zoekt maar liefst 94 procent van de vrouwen en 97 procent van de mannen naar een oplossing, zoals zelfs het niet meer dragen van donkere kleding. Dit blijkt uit onderzoek van Synovate in opdracht van NIVEA. Roos lijkt een haarprobleem, maar ontstaat door eczeem op de hoofdhuid. Als dé huidexpert introduceert NIVEA daarom een nieuwe generatie anti-roos shampoo voor mannen en vrouwen die roos effectief bestrijdt en zorgt voor de optimale verzorging van mooi haar en een gezonde hoofdhuid.
Voor 61 procent van de Nederlandse mannen en de 45 procent van de Nederlandse vrouwen die wel eens last hebben van roos, lijkt mooi haar zonder roos buiten bereik. Veel anti-roos shampoos bevatten namelijk vaak agressieve bestanddelen die restjes achterlaten op de hoofdhuid en het haar zwaar en dof kunnen maken. Hierdoor gebruiken mensen liever niet te vaak een anti-roos shampoo en wordt deze vaak afgewisseld met ‘normale’ shampoo.

Liquid Clear System
Bijna tweederde van de Nederlandse vrouwen en meer dan de helft van de mannen ervaart roos als een probleem. Dankzij de nieuwe anti-roos shampoos van NIVEA hoeft dat niet meer. Het product werkt op basis van het Liquid Clear System, een nieuwe formule die tot 100% de zichtbare roosdeeltjes verwijdert en het terugkeren voorkomt bij regelmatig gebruik. Het neemt het jeukerige en trekkerige gevoel weg en herstelt de natuurlijke balans van de hoofdhuid. De formule werkt vanaf de eerste wasbeurt en de roos komt bij regelmatig gebruik van de shampoo niet meer terug. Het Liquid Clear System is een compleet oplosbare formule die geen irriterende restanten achterlaat in het haar waardoor je niet op glans en zachtheid van het haar hoeft in te leveren.
Smaken verschillen
Niet iedereen heeft dezelfde behoefte aan verzorging. Daarom introduceert NIVEA niet één anti-roos shampoo, maar drie shampoos voor mannen en drie voor vrouwen. De producten hebben verschillende verzorgende ingrediënten en sluiten aan bij de specifieke behoeften van zowel mannen als vrouwen.

NIVEA Anti-Roos Pure Color Shampoo: €3.99 (250 ml)
Deze shampoo bevat granaatappel en een UV-filter om de kleurintensiteit en glans te behouden.
 
NIVEA Anti-Roos Pure Repair Shampoo: consumentenadviesprijs €3.99 (250 ml)
Deze shampoo met papaja-extracten is speciaal voor droog en beschadigd haar en herstelt het haar van binnenuit.

NIVEA Anti-Roos Pure Gloss Shampoo: consumentenadviesprijs €3.99 (250 ml)
Dankzij de parelproteïnen geeft de shampoo dof haar een parelmoerglans.

NIVEA for Men Anti-Roos Power Shampoo: consumentenadviesprijs €3.99 (250 ml)
Deze shampoo is er voor mannen met normaal haar en versterkt het haar dankzij bamboe-extract.

NIVEA for Men Anti-Roos Pure Shampoo: consumentenadviesprijs €3.99 (250 ml)
Een intensieve reiniging en langdurige frisheid voor mannen met normaal tot vet haar. Met limoenextract voor een extra fris gevoel.

NIVEA for Men Anti-Roos Cool Shampoo: consumentenadviesprijs €3.99 (250 ml)
Deze shampoo met menthol heeft een direct kalmerend effect, verkoelt en verzacht de jeukende en gevoelige hoofdhuid.

Lees ook:Nieuw: anti-roos shampoo met Tea Tree, Lavendel en Argan olie
Lees ook:Doei roos! Welkom dik en sterker haar
Lees ook:Shampoo van een blok
Lees ook:Win: head & shoulders Limited Feminine editions
Lees ook:Een zomer zónder droge of geprikkelde hoofd- en lichaamshuid

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Huidexpert NIVEA introduceert nieuwe generatie anti-roos shampoo

  1. bitkisel çay

    Türkiyede bulunan en çok çeşitli bitkisel çaylar.

      /   Reply  / 
  2. LvC

    Een ander regelrecht succes van NIVEA is de Express Body Gel. Deze betekent het einde aan alle vette bodylotions die niet snel genoeg inttrekken. De Express Body Gel trekt namelijk binnen een minuut in, ruikt lekker fris, hydrateert gedurende de hele dag en verzacht de huid. Ik raad jullie dan ook aan om ook dit product uit te proberen. En geloof mij, je wilt hierna echt niets anders meer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>