Wonderpotlood van Bourjois

Bourjois heeft dit jaar een nieuwkomer in haar oogpotlodencollectie: de Khol & Contour: Shadow & Light. Beauty.blog.nl heeft de potloden uiteraard voor je getest. Uitvoerig.

Hiermee kan je zelf als een ware kunstenaar te werk gaan, om je ogen uiteindelijk tot een waar (optisch) kunstwerk te maken.

Het potlood heeft een dubbel uiteinde, met zowel een matte donkere, als een lichte parelmoerkleur. Een dubbel effect dus, en dat in een handomdraai!

De lichte tint zorgt ervoor dat je heldere blik optisch vergroot wordt, de donkere matte tint intensiveert je oogopslag weer, doordat er een schaduweffect wordt gecreëerd. Het potlood kan je eigenlijk gebruiken voor zowel een kohl, eyeliner als oogschaduw. Een heerlijke zachte textuur die je ogen doen schitteren!

Ook aan de gevoelige ogen is gedacht met deze nieuwe formule! Shadow & Light is oftalmologisch getest en is geschikt voor sneller geïrriteerde ogen en voor wie lenzen draagt.

Er zijn 6 verschillende kleurenduo’s voor het verrijken van jouw intense blik. Voor ieder wat wils dus. En voor elke outfit een andere expressie.

De: Noir & Neige, Gris & Petale, Brun & Caramel, Marine & Dragee, Kaki & Vanille en de Argent & Ebene contrasten , verkrijgbaar voor de kleine prijs van maar E7.99.

“Shadow en Light” moet in alle comfort tot 16 uur aanhouden.

De tijd heb ik niet nauwkeurig bijgehouden, maar een langdurig effect houdt zeker aan. En daar houden wij tenslotte van!

Lees ook:Eyecandy van Clinique
Lees ook:Clinique introduceert: All About Shadow
Lees ook:Dé ultieme ‘eyecatche​r’ : FreshMiner​als ‘Eyes Collection Kit’
Lees ook:Beeldschoon: Lipgloss in een amulet
Lees ook:Mixen & matchen met minerale losse oogschaduwpoeders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>