Eyecandy van Clinique

image002De Clinique Chubby Stick heeft al heel wat trouwe fans sinds de lancering van de hydraterende licht getinte lippenbalsem in maart 2011. Daarom introduceert Clinique nu de nieuwste Chubby Stick kleurensensatie: Chubby Stick Shadow Tint for Eyes. Deze crème oogschaduwsticks laten een aangename, subtiele kleur achter die in laagjes kan worden aangebracht, blijven heel lang zitten en zijn gemakkelijk mee te nemen. Dankzij het bonte palet aan speelse tinten zijn de kleurvariaties eindeloos.

Langhoudende formule

De zijdezachte formule van de Chubby Stick Shadow Tint for Eyes wordt gelijkmatig aangebracht op de oogleden. De crèmige substantie houdt de hele dag, laat geen poederrestjes achter op de wangen en hoopt zich niet op in de plooi van het ooglid. De lichtgewicht formule met verzachtende vitamine E glijdt zacht en moeiteloos over de huid en laat een subtiele, langhoudende tint achter op de oogleden..

De Chubby Stick Shadow Tint for Eyes is oftalmologisch getest en geschikt voor dragers van contactlenzen en voor gevoelige ogen.

Indicatieve verkoopprijs: € 18,80

Verkrijgbaar in 8 tinten in alle Clinique verkooppunten en op www.clinique.nl.

Getest op allergie. 100% parfumvrij. Door oogartsen getest. Door dermatologen getest.

Lees ook:Eye want candy!
Lees ook:Feest: 8 nieuwe kleuren Chubby Sticks!
Lees ook:Liefs voor je lippen
Lees ook:Clinique introduceert: All About Shadow
Lees ook:Clinique’s Chubby Sticks bekroond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>