Clinique’s Chubby Sticks bekroond

In het Okura Hotel te Amsterdam werden afgelopen week de winnaars van Beauty Astir Awards bekend gemaakt. Dit zijn de meest prestigieuze beautyprijzen die jaarlijks worden uitgereikt door leden van de Vereniging van Cosmeticajournalisten. Clinique won de eerste prijs in de categorie Luxe Market Best Make-up met de Chubby Sticks. Marie Wauters, PR Manager Clinique Benelux mocht de prijs in ontvangst nemen: ‘We zijn ontzettend trots en heel erg blij met deze Astir Award! Dat de Nederlandse beautyjournalisten ons product uit de vele inzendingen als winnaar hebben gekozen is fantastisch! Wereldwijd hebben we al vele prijzen gewonnen en nu voor het eerst ook deze erkenning in Nederland, met dit nieuws kan ik ons hoofdkantoor in New York blij verrassen’.

In het jury rapport werd over de Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm geschreven: Clinique doet de laatste tijd duidelijk haar best om cosmetica behalve goed, verzorgend en praktisch ook leuk te maken. Natuurlijk met zo min mogelijk irritatieopwekkende werkstoffen. Deze fijne sticks zijn daar Het Voorbeeld van: fun & easy in gebruik, verzachtend en hydraterend voor je lippen en een compleet palet van mooie tinten die voor een subtiel kleurtje op de lippen zorgen. Innovatief ook, zo’n potlood: weer eens wat anders dan een lipstick of gloss.

De Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm is niet alleen in Nederland, maar in de hele wereld populair en het meest geliefde artikel van Clinique geworden in het assortiment lippenproducten!

Over de hele wereld wordt er elke 15 seconden één Chubby verkocht. Chubby Stick heeft de vorm van een erg ludiek hydraterend kleurpotlood en is uitgegroeid tot een product dat elke vrouw wil hebben. De liefhebbers van Chubby houden er van kleuren te combineren en ze in laagjes over elkaar aan te brengen. Ze waarderen ook dat de Chubby Stick uiterst praktisch is: hij hoeft niet geslepen te worden, heeft een uitschuifbare stift en je hebt geen spiegel nodig. 

De Chubby Stick zit boordevol antioxidanten om de lippen te beschermen en te verwennen. De lippen worden soepel en voelen zijdezacht aan.

Chubby Stick is verkrijgbaar in 14 heerlijke, kleurrijke tinten. 

Indicatieve verkoopprijs:                    € 18,80

Lees ook:Feest: 8 nieuwe kleuren Chubby Sticks!
Lees ook:Liefs voor je lippen
Lees ook:Kleurpotlood met antioxidanten
Lees ook:Eyecandy van Clinique
Lees ook:Eye want candy!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>