Alsof je ge-airbrusht bent, zo mooi!

Kennen jullie de Beautyblender al? Ik merkte in mijn vriendenkring dat De Beautyblender nog niet zo bekend is als ik dacht dat hij zou zijn. Ik vind HEM briljant. Het is een roze als suede aanvoelende make-up spons in elliptische vorm. Met dit apparaatje kun je je foundation perfect aanbrengen. Het wordt zo gelijkmatig en mooi dat het lijkt alsof je ge-airbrusht bent. Het materiaal is zeer flexibel en vormt zich moeiteloos naar de contouren van je gezicht. Je kunt je foundation hiermee streeploos aanbrengen.

Om te gebruiken, moet je de spons natmaken en daarna uitwringen. Voorzichtig , want hij hoeft niet stuk! Wat foundation op je handpalm en gebruik de grote of puntige kanten van de BB om je gezicht te egaliseren. Na gebruik maak je hem weer schoon met de speciaal bijgeleverde blendercleanser en wat lauwwarm water. Een set kost € 29,69.

Lees ook:Het perfecte foundation-geheim van Jessica Simpson
Lees ook:Onmisbaar in je beautycase!
Lees ook:Fout…dation
Lees ook:Kwast je mooi….
Lees ook:Never without my primer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>