Never without my primer!

Veel vrouwen weten nog niet dat het gebruik van een primer vele voordelen met zich meebrengt. Je moet deze gelmake-up basis een keer geprobeerd hebben, wil je overtuigd zijn. Een primer gebruik je onder je foundation om je gezicht egaler te doen lijken. Een primer kun je daarom het beste vergelijken met grondverf. Dankzij de siliconen in een primer, worden rimpels en poriën opgevuld opdat je foundation daar niet in gaat zitten. Na gebruik zul je merken dat je huid zo glad en zacht als die van een baby aanvoelt, echt heerlijk.

Gebruik: Een primer breng je voor je foundation en na je dagcreme aan. Dankzij het gebruik van een primer oogt je huid egaal, voelt zij zacht aan, hecht je foundation beter en blijft je foundation langer zitten. Persoonlijk ben ik enorm gecharmeerd van de primer van Kruidvat. Ik begin al aan mijn derde flacon. Zou niet meer zonder willen!!!

Lees ook:Welkom fluwelen snoetje
Lees ook:Wow wat is je huid gaaf!
Lees ook:Van deze primer ga je houden!
Lees ook:Musthave foundation van Victoria Beckham
Lees ook:Topfoundation

1 Reacties // Reageer

One thought on “Never without my primer!

  1. Renee Ketelaar

    Hoi,

    Ik was laatst bij het Kruidvat in de Hoogstraat in Rotterdam maar daar hadden ze nog nooit van de primer van het eigen merk gehoord.
    Kun je mij iets meer vertellen hierover?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>