Wow wat is je huid gaaf!

Het liefst heb je een huid zoals de celebs in hun videoclips hebben. Glad, egaal en fluweelachtig. Gelukkig kun je de natuur tegenwoordig een handje helpen. We zetten hieronder een aantal musthaves voor je op een rijtje:

Niets is mooier dan een vlekkeloze en egale huid.  Met de complete lijn primers van GOSH Cosmetics creëer je de perfecte basis voor je make-up. Bovendien worden oneffenheden, grove poriën en fijne lijntjes gereduceerd. Ideaal voor een lange werkdag of een avondje flink feesten.  De producten bevatten geen parfum en conserveringsmiddelen.

Velvet Touch Foundation Primer

De Velvet Touch Foundation Primer is een primer voor het hele gezicht. De zijdezachte formule zonder parabenen creëert een zichtbaar matte en zachte huid met een unieke velvet touch. Het zorgt voor een mooie, stralende basis waardoor de  make-up de hele dag blijft zitten. De GOSH Velvet Touch Foundation Primer heeft ook een anti-rimpel variant.

Prijs: € 15,99

 

 

 

 

 

 

 

Velvet Touch Foundation Primer Cream

Velvet Touch Foundation Primer Cream gaat effecten van huidveroudering tegen; fijne lijntjes en rimpeltjes worden geminimaliseerd. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten is de toepassing van de primer heel eenvoudig. Deze geweldige primer bevat het werkzame MPC (Milk Peptide Complex) ingrediënt. Dit complex vermindert fijne lijntjes, zorgt voor versteviging en verbetert de elasticiteit en structuur van de huid. Vitamine F Forte werkt effectief tegen een droge huid. Het vermindert de ruwheid van de huid, brengt de conditie van de huid weer in balans en verbetert de hydratatie van de huid. GOSH Velvet Touch Foundation Primer Cream verbergt huidoneffenheden en zorgt voor een perfect, egaal huidoppervlak met een zijdezacht en glad gevoel.

Prijs: € 16,99

 

 

 

 

 

Velvet Touch Line Perfector

De Velvet Touch Line Perfector van GOSH is een primer, speciaal ontwikkeld om fijne lijntjes, rimpels en oneffenheden te verminderen. Daarnaast zorgt de Velvet Touch Line Perfector ervoor dat de huid er mooi egaal uit ziet en niet glimt.

Prijs: € 16,99

 

 

 

 

 

 

Velvet Touch Eye Primer

De Velvet Touch Eye Primer van GOSH is een primer speciaal voor het gebied rondom de ogen. De Eye Primer vermindert de lachrimpeltjes en kraaienpootjes en zorgt ervoor dat je oogmake-up langer houdt, niet vervaagt of in de ooglidboog gaat zitten. De lichte textuur brengt prettig aan op de oogleden en net onder de ogen. Kortom, onmisbaar voor een langhoudende oogmake -up.

Prijs: € 12,49

 

 

 

 

 

 

 

 

Velvet Touch Lip Primer

De Velvet Touch Lip Primer van GOSH is niet zomaar een primer – je kunt het ook als transparante lipbalsem gebruiken. De Velvet touch Lip Primer bevat hydraterende en verzachtende ingrediënten. De gepatenteerde formule: VOLULIPTM  zorgt voor vollere en stevigere lippen. Het bevat een natuurlijk ingrediënt om de lippen voller en steviger te maken.

Je kunt de Velvet Touch Lip Primer gemakkelijk direct aanbrengen op je lippen, zodat je lipproducten langer blijven zitten.

Prijs: € 11,49

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mattifying Finish PressedPowder

De Mattifying Finish Pressed Powder is een transparant poeder dat ervoor zorgt dat de make-up mooi gefixeerd wordt. De aangebrachte make-up houdt hierdoor aanzienlijk langer en het geeft je gezicht net die extra sparkle.

Prijs: € 10,49

 

 

 

 

 

 

Click’NConceal

GOSH Cosmetics Click ‘N Conceal is een nieuwe hoogwaardige concealer met een geweldige applicatie om donkere kringen en wallen te verminderen en puistjes en  vlekjes te verbergen. Dankzij de eenvoudige click functie is de concealer gemakkelijk in gebruik. Click, conceal en zie er fris en perfect  verzorgd uit.

Leverbaar in 4 kleuren: 01 Light, 02 Medium, 03 Dark en 04 Anti Redness.

Prijs: € 8,99

 

 

 

 

Bovenstaande GOSH producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat

Lees ook:24/7 bb beautiful
Lees ook:Never without my primer!
Lees ook:Welkom fluwelen snoetje
Lees ook:L’Oréal weet wat jouw huid wil: ‘Skin Perfection’
Lees ook:Klasse Foundation: DECLARÉ Firming Cream Make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>