Onmisbaar in je beautycase!

Een goede make-up begint bij een goede basis. Dat is immers erg belangrijk als je wilt dat je make-up de hele dag blijft zitten. Door tijdgebrek schiet dit er helaas vaak bij in. Met de Perfect Blending Sponge is dit probleem verholpen. Een echte must have voor in iedere beautycase.

De aantrekkelijke en mooi gevormde Perfect Blending Sponge is ideaal voor het aanbrengen van foundation en concealer. Met de brede kant van de spons kan de foundation worden aangebracht op het voorhoofd, de wangen en de nek. Met de spitse kant van de spons wordt de foundation aangebracht op de kin, neus en bij de ogen. Ook kan met de spitse kant concealer worden aangebracht onder de ogen.

Doordat de spons zo soepel is, kun je deze makkelijk vormen. Daardoor is het een erg handzaam product. Daarnaast is de Perfect Blending Sponge zowel nat als droog te gebruiken en is deze eenvoudig te reinigen. Één product, multifunctioneel gebruik. 

De Perfect Blending Sponge van Make-Up Studio (€10,90)

Lees ook:Alsof je ge-airbrusht bent, zo mooi!
Lees ook:Een prachtige huid in 90 seconden
Lees ook:Musthave foundation van Victoria Beckham
Lees ook:Op je mooist de feestdagen door
Lees ook:Fout…dation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>