Musthaves voor in je strandtas

Dit hoort in elke strandtas, elke picknickmand en elke city-bag: de zonnecrème. De zon zorgt voor een goed humeur, maar ter wille van de huid moet haar kracht met een effectieve lichtbeschermingsfactor aan banden gelegd worden. Daarom worden de werkzame UV-A en UV-B filters in de BABOR SUN CARE producten bijgestaan door een intelligent systeem, het CELL PROTECT COMPLEX. In dit werkstofcomplex zijn de vangers van radicalen, vitamine E en C, ingekapseld in een dragende capsule die bij UV-bestraling doorlaatbaar wordt. Zo worden de vitaminen werkzaam – als een zonnescherm die zich steeds dan opent wanneer wij hem nodig hebben. Extracten uit de casia behoeden de cellen extra voor beschadiging door UV-straling en ondersteunen het natuurlijke repair-mechanisme van de huid.

Bij de eerste zonnestralen in het voorjaar gebruikt men Medium Protection Sun Spray SPF 15. Het mooie hiervan is dat het transparant is en geen „wit-effect“ heeft. Op deze manier laat de fijne spray geen sporen achter op de favoriete zomerjurk. En met een gemiddelde zonbeschermingsfactor is het geschikt voor gezicht en lichaam, trekt snel in en is ook bij sportieve activiteiten de perfecte trainingspartner.

De High Protection Sun Cream SPF 50 is een bijzonder effectieve bescherming tegen schadelijke zonnestralen – een perfecte begeleider voor een dagje strand. Hij bevat onder andere micropigmenten die zich als een film op de huid neerleggen en een fysikalisch beschermingsschild vormen. Panthenol hydrateert een door de zon gestreste huid op intensieve wijze.

Medium Protection Sun Spray SPF 15: 200 ml; €25,00
High Protection Sun Cream SPF 50: 75 ml; €34,00

Voor onderweg heeft BABOR bovendien kleine zonbeschermers ontwikkeld die in de zak van een short passen. De High Protection Sun Stick SPF 50 is het beschermingsschild voor onderweg. Micropigmenten leggen zich op de huid en weren schadelijke zonnestralen af. Tegelijkertijd behoedt macadamianotenolie de huid voor uitdrogen, terwijl vitamine E tegen vrije radicalen beschermt. De High Protection Sun Make-up SPF 50 beschermt met een zeer hoge lichtbeschermingsfactor. Het is tevens een Cream to Powder Foundation in twee kleurnuances en beschermt bovendien een door de zon gekuste teint. Panthenol kalmeert de huid en hydrateert.

High Protection Sun Stick: 8,5 gram; 17,00 Euro
High Protection Sun Make-up (01, 02): 8 gram; 22,00 Euro

Voor verkoopinformatie in Nederland:

www.babor.nl

T 045 531 83 00

 

Lees ook:Sublieme zonnecrèmes
Lees ook:Avocado-olie voor een boost van frisheid
Lees ook:Gezond bruin met Bio Sun Protector Powder Medium SPF 20
Lees ook:Relaxed zonnen met Rituals sun care
Lees ook:Vandaag al gekust?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Musthaves voor in je strandtas

  1. soung

    moeten u toestaan dat DIE To Be krachtige, ed hardy nederlandvol energie, vol goede bedoelingen en grote gevoelens. Er is niet zoiets als e

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>