Vandaag al gekust?

BABOR eert Wereldkusdag op 6 juli 2012 met de limited edition BABOR PINK KISS, een lip colour collectie die zich uitsluitend richt op de kusmond – natuurlijk in trendy pink.

Vandaag al gekust? Goed zo! Want kussen is een kleine workout die werkelijk iedereen plezier bezorgt: bij elke kus worden tot wel 34 gezichtsspieren actief! Ook niet onbelangrijk: kussen maakt gelukkig! Het maakt neuropeptiden vrij en het lichaam raakt in de ‘geluksmodus’ – wat helpt tegen stress en een gelukkig gevoel brengt!

De ULTRA PERFORMANCE LIP COLOUR in Fancy Pink en Juicy Pink is niet alleen zeer verleidelijk, maar bevat ook een verzorgend lifting-complex bestaande uit zeevenkel, lupineolie, vitamine E en de hydraterende aminozuurverbinding L-PCA. Het beschermt de lippen tegen milieustress en het verzorgt en regenereert.

Kleuren: 28 Fancy Pink, 29 Juicy Pink – €21,50

Kussen en lachen en lachen en kussen… De ULTRA SHINE LIP GLOSS Kiss’n’Smile laat de lippen sensueel glanzen, zorgt voor een goed humeur en voor very kissable lips! Ook de lipgloss bevat het lifting-complex bestaande uit zeevenkel, lupineolie, vitamine E en de hydraterende aminozuurverbinding L-PCA.

Kleur: 13 Kiss’n’Smile – €19,50

Na een hartstochtelijke kus moet natuurlijk ook de lippencontour in vorm blijven: de MAXI DEFINITION LIP LINER is waterproof en blijft extreem lang zitten. Het verzorgingsextraatje van BABOR: carnaubawas en candelillawas maken de lippen zacht om te kussen en het hydrateert. Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen.

Kleur 10 pink – €12,00

Wist je dat….: onderzoekers hebben geconcludeerd dat mannen beter luisteren naar vrouwen met gestifte lippen. Een reden te meer voor opwindende lippenbekentenissen. Al geprobeerd?

Voor verkoopinformatie in Nederland:

       www.babor.nl

       045 531 83 00

Lees ook:Colour Sunsation
Lees ook:De beste cosmetica is gratis
Lees ook:Win een Wellness-Get-away voor twee!!
Lees ook:Be a ‘metallic’ winterbeauty!
Lees ook:Dé mooiste nude tinten lipstick…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>