Colour Sunsation

Het is een en al kleur deze zomer, wat een feest!

Bye-bye ton-sur-ton. De zomer pakt uit met colour blocking. De BABOR make-up look by Peter Schmidinger bevat schitterende nuances van pink tot orange.

„Orange en pink! Dit zijn kleuren vol power die het gezicht een zonnige uitstraling geven. En ze passen gewoonweg perfect bij het zomergevoel”, aldus Peter Schmidinger, international make-up director van BABOR.

De basis voor deze look is een gelijkmatige teint. Herstel kleine oneffenheden met de BABOR Deluxe Foundation. Wanneer de basis klaar is, komt er kleur in het spel: de BABOR SUMMER EYE SHADOW COLLECTION geeft creativiteit geheel de ruimte met vijf Eye Shadow nuances van elegant roze, via bijzonder oranje naar een mooie highlight. De lichte kleur zet Peter Schmidinger als lichtpunt in de binnenste ooghoek en als highlight onder het hoogste punt van de wenkbrauw. Het maakt niet uit of het roze of oranje is – de oogschaduw wordt bij deze look in een langwerpige vorm tot over de buitenste ooghoek heen aangebracht. Zet vervolgens met de bruintint een contour op de oogrand en breng de SUPER STYLE MASCARA in 01 black aan op de wimpers. Op deze manier ligt het accent geheel op de stralende oogschaduw.

 

Wie besluit om de oogschaduwnuances in de kleur pink te gebruiken, blijft ook bij de blush in dezelfde kleur en brengt de roze-tint uit de SUMMER BLUSH COLLECTION onder de jukbeenderen aan. Wie de oogmake-up in de oranje kleur draagt, kiest de bijpassende orange blush-tint.

 

De finishing touch ligt bij deze look op de mond: kleur de lippen met de MAXI DEFINITION LIP LINER 08 fruity pink en de bijpassende ULTRA PERFORMANCE LIP COLOUR 27 fruity pink voor een glamoures uitstraling. Met de MAXI DEFINITION LIP LINER 09 beach orange en de ULTRA SHINE LIP GLOSS 12 beach orange schitteren de lippen als een zonsopgang aan het strand.

De puntjes op de i zijn de nagels – natuurlijk in de felle kleuren van de zomertrend beach orange en fruity pink.

 

De look in één oogopslag:

 

DELUXE LIFTING FOUNDATION; 30 ml; 37,00 Euro

 

SUPER STYLE MASCARA; 21,50 Euro

 

SUMMER EYE SHADOW COLLECTION (5-kleurig): 27,50 Euro

 

SUMMER BLUSH COLLECTION (3-kleurig): 22,50 Euro

 

MAXI DEFINITION LIP LINER 08 fruity pink en 09 beach orange: 12,00 Euro

 

ULTRA SHINE LIP GLOSS 12 beach orange: 19,50 Euro

 

ULTRA PERFORMANCE LIP COLOUR 27 fruity pink: 21,50 Euro

 

ULTRA PERFECTING NAIL COLOUR 21 fruity pink en 22 beach orange: 6 ml; 9,50 Euro

 

Voor verkoopinformatie in Nederland:

 

• www.babor.nl

 

• Tel: 045 531 83 00

 

Lees ook:Be a ‘metallic’ winterbeauty!
Lees ook:Vandaag al gekust?
Lees ook:Glans als een bloem!
Lees ook:Multiculturele make-up
Lees ook:Rimmel Olympics Collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>