Dior Bronze brengt de zon in je leven!

De Dior Bronze zonneproducten, ontwikkeld door het Dior Innovatiecentrum, garanderen een optimale bescherming tegen de schadelijke gevolgen van de zon en beloven de huid een mooie en natuurlijke gebruinde kleur. Het geheim van Dior Bronze schuilt hem in het exclusieve Tan-Protect Complex: dit complex belooft een optimale bescherming en zorgt vanaf het eerste gebruik dat er een duurzame, natuurlijke en heldere bruine kleur verschijnt.

 Een drievoudige zonnebescherming: tegen UVA, tegen UVB en tegen oxidatie

Dankzij de werking van fotostabiele filters met breed anti UVA en anti UVB spectrum wordt de huid onmiddelijk en duurzaam beschermd. Micro capsules strijden tegen de vrije radicalen en vertragen huidveroudering.

 
 Een schitterende zongebruinde kleur
 Bij het aanbrengen omhullen de zachte texturen de huid met licht. Beetje bij beetje bevordert de biologische werking van het Tan-Protect-complex het verschijnen van een homogene, intense en duurzame bruine kleur. De smeltend zachte texturen met exotische Monoi geur voelen niet vet of kleverig aan en bieden de huid een optimale hydratatie voor en tijdens de blootstelling aan de zon.
 

Dior Bronze: 5 efficiënte producten voor een intensieve bescherming

Crème Protectrice Sublimante Visage, SPF15 en SPF30: De hydraterende gezichtsverzorgingsproducten van Dior Bronze verschijnen in twee versies, SPF15 of SFF30, om de huid een bescherming op maat te kunnen bieden. 
 
Crème Protectrice Sublimante, SPF30 Corps: Deze crème combineert een hoog niveau van bescherming met het plezier van heerlijk comfortabele textuur. De subtiel paarlemoeren formule geeft een heldere, satijnzachte, zongebruinde huid.
 
Voile de Monoï Sublimant, SPF10 Corps: Een lichte, smeltend zachte droge olie met zachte Monoï-geur. De beschermende spray verandert in een sublimerende voile en geeft het lichaam een schitterende glow.
 
 Lait Protecteur Sublimant, SPF15 Corps: De ultrafijne, frisse textuur met zalige geeft onmiddellijk na het aanbrengen een helder effect en zorgt voor een subtiel geparfumeerde huid 
 
 

Dior Bronze Crème Protectrice Sublimante Visage, SPF15 € 32.50, Dior Bronze Crème Protectrice Sublimante Visage, SPF30 € 32.50 Dior Bronze Crème Protectrice Sublimante Corps, SPF30 € 34.00, Dior Bronze Lait Protecteur Sublimant Corps, SPF15 € 40.50,  Dior Bronze Voile de Monoi Sublimant Corps, SPF10 € 40.50, Dior Bronze Protection Solaire Voile de Monoi € 40.50, Dior Bronze Baume de Monoi Après-Soleil € 33.00 

Lees ook:Superkado voor je getatoeërde vriend(in)
Lees ook:Sensueel: ‘J’adore Voile de Parfum’
Lees ook:Australian Gold Tattoo Stick SPF 60™
Lees ook:Deze crème vervangt je foundation
Lees ook:Gebruik de juiste crème

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>