Rockzanger Pete Burns lijdt lippenpijn

Nooit van die man gehoord, Pete Burns (band Dead or Alive). Maar in Engeland heeft hij stof doen opwaaien toen hij bij zijn injectables arts een claim van 1 miljoen pond indiende voor geleden pijn en carriereschade. Ik word misselijk van die lippen.  Hoe ver wil je gaan met lichaamsmutilatie?

 

 

 In de Engelse Daily Mail Online staat er een fijn stuk over. Hoe Pete de mist is ingegaan met een injectable die Outline heet, een collageenproduct. Oh gut, wat kan het leven in de beautywereld toch soms vermoeiend zijn…..pfffff 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Als je man meer make-up draagt dan jij

 

Lees ook:Wat is het verschil tussen Botox, injectable en filler?
Lees ook:Pete Burns, vroeger een idool…nu een plastic barbie!
Lees ook:Geeft baby’s voorhuid je huidconditie een boost?
Lees ook:Eerste ‘tanorexia’ slachtoffer in Engeland gevallen
Lees ook:Make up junkie Kim Kardashian geeft zich bloot

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Rockzanger Pete Burns lijdt lippenpijn

  1. Luna

    Man ken ik niet, wel die band. Had een hit in de jaren 80/90 met spin me round. En de zanger was een soort travestiet..misschien is deze het wel en nu dan 20 kilo lichter. Tja ik vind het te smerig idd om aan te zien. Lichtelijk onpasselijk word ik hier van.

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    oh lachen maya, dat hij hetero is, net zoals ehm….die andere freak met zijn zwarte make-up, die amerikaan:-) fascinerend hoor.

      /   Reply  / 
  3. dd

    Pete Burns is hartstikke homo, hoor. Dat denk ik niet, dat weet ik, want het staat bij z’n spoof.

      /   Reply  / 
  4. redactie, monique

    dd, wat is een spoof?

      /   Reply  / 
  5. Maya

    Homo of hetero, het maakt mij echt niet uit maar volgens IMDB http://www.imdb.com/name/nm1047772/bio is hij getrouwd geweest. Ik zag ook een keer een interview met hem op BBC waarin hij zei dat hij absoluut geen ho is. Monique, jij bedoelt zeker Marilyn Manson.

      /   Reply  / 
  6. redactie, monique

    yep, maya manson inderdaad. maar die is bi geloof ik…

      /   Reply  / 
  7. Maya

    Maya Manson? :-) Marilyn Manson. Hij is fan van Marilyn Monroe en Charles Manson (dat laatste is wel heel eng…). Hij was toch getrouwd met Dita Von Teese??

      /   Reply  / 
  8. jose

    hoi hij was gister op sbs docu over mislukte plastisch chirurgische ingrepen.hij is echt homo hoor.zijn vriend(man)had hem bijgestaan bij de ingrepen en het falen ervan.mooie docu als is hij wel beetje doorgedraaid.altijd nog knapper dan marilyn manson of boy george

      /   Reply  / 
    1. monique

      jammer dat ik het gemist heb jose. hoe heet die docu weet je dat>?

        /   Reply  / 
  9. Ricci

    Grappig hoe onwetend sommige mensen zijn en bullshit uitkramen.
    Wat maakt het uit wat zijn seksualiteit is? Get over yourself!
    Verder is hij geen travestiet hij is androgynous (moest je niet weten wat dat is) opzoeken http://www.google.com om kort samen te vatten hij houd zich niet bezig met labels en rollen die de maatschapij ons voordraagd hij draagt wat ie zelf wilt, en houd niet van in doosjes gestopt worden zo iemand als Bill Kaulitz, Boy George, Michael Jackson, en zelfs vele andere artiesten waaronder lady gaga, prince & david bowie aan mee doen. Jezelf zijn’ ook is het erg zielig dat er in deze tijd nog steeds homofobische, onwetende mensen rondlopen.. achja’ hij is 20 jaar met zijn exvrouw samen geweest, hij is dus eerder “biseksueel” voor de record’ in een interview zij hij: Liefde is liefde .. en dan maakt t niet uit. Leer je eige leven leiden.. en je niet zo druk maken over dat van anderen, peace bitchas.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>