Kom een sorbetijsje eten. Marc Jacobs trakteert!

Zin in een ijsje en misschien ook wel in een nieuwe geur?

Daisy and Daisy ESF Sorbet Edition ad

Kom dan vanaf NU tot en met 15 maart naar de pre-launch van de nieuwe - FANTASTISCHE – zomergeuren van Marc Jacobs Daisy Sorbet & Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sorbet in de Bijenkorfilialen in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Den Haag. 

Daar staat een gezellige ijscoman om tot en met 15 maart tussen 13.00 uur tot 17:00 uur sorbetijsjes uit te delen en dat gebeurt in de vier Bijenkorf filialen (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven).

Maak kans op een Marc Jacobs geurenpakket! 

Als jij nog kans wilt maken op een mooi Marc Jacobs Daisy prijzenpakket dan, dien je een creatieve instagram post met foto van de geur en/of ijskar op je Instagram te posten. Zet daar dan bij: #MJDaisyChainAMS vermeldt bij de post. Ieder uur wordt de meest creatieve post uitgekozen en beloond met een Marc Jacobs geurenpakket.

Meer over het ijsje:

Het ijs wat je krijgt is niet zomaar ijs, maar superlekker ijs van Talamini. Dit betreft ijs is zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en waar mogelijk zijn voor biologische grondstoffen gekozen. Daarnaast komt hun melkpoeder uitsluitend uit Nederland en heeft al hun chocolade een fairtrade keurmerk. Talamini bereidt dagelijks ambachtelijk Italiaans ijs met behulp van de modernste machines. Volgens een traditie met een lange geschiedenis en zo natuurlijk als maar kan. Ze zijn continu op zoek naar oorspronkelijke, biologische producten. En als die ook nog eens indruk maken op de zeer kritisch ingestelde smaakpapillen dan kiezen zij daarvoor, uit volle overtuiging. Speciaal voor de Marc Jacobs Daisy Sorbet en Daisy Sorbet Eau So Fresh pre-launch heeft Talamini verschillende sorbetijssmaken ontwikkeld die bij de twee nieuwe zomergeuren passen.

Ben jij benieuwd wat de smaken zijn en waarom deze passen bij de Marc Jacobs zomergeuren? Kom dan tussen 12 maart t/m 15 maart langs in één van de vier Bijenkorf filialen en ervaar het zelf.

 

 

Lees ook:Delicious: Marc Jacobs Daisy Sorbets
Lees ook:Een trio om te zoenen! Met liefde, van Marc Jacobs
Lees ook:Levendig en charmant: Daisy Eau So Fresh van Marc Jacobs
Lees ook:Hebben: Marc Jacobs blozende voorjaarsedities…
Lees ook:Sprankelen met Marc Jacobs Sunshine Editions

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>