Zomerse prachtgeuren

parfumTijdens warme zomerdagen is een te sterk overheersend en zwaar parfum een ‘no go’. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Oriflame heeft twee nieuwe Eau de Toilettes voor hem en haar met lichte, sprankelende en vooral zomerse geurnoten. Voor wie liever kiest voor een verfrissende Eau de Cologne zijn er vier varianten voor haar met tintelfrisse aromatische geuren en twee unieke Eau de Colognes, speciaal voor hem op basis van ultiem mannelijke geurnoten!

NIEUW! Oriflame Fresh & Nature Eau de Colognes voor Haar

Onweerstaanbare frisheid in elke druppel, dat zijn de vier nieuwe Fresh & Nature Eau de Colognes van Oriflame voor haar! Deze verfrissende geurwaters zijn verkrijgbaar in de varianten Lemon, Lavender, Orange Blossom en Apple. Gebruik ze als sprankelende ‘all over body splash’ in plaats van je normale parfum of breng ze aan als instant opfrisser op de huid van je hals, polsen en decolleté tijdens warme zomerdagen. Je huid wordt er fluweelzacht van en dankzij de royale 400 ml flacons hoef je er niet zuinig mee te zijn! ‘Splash’ ze all over je lichaam voor een verfrissende, subtiele parfumering van je body!

NIEUW! Oriflame Fresh & Nature Eau de Colognes voor Hem

Nieuw voor mannen zijn de Oriflame Fresh & Nature Eau de Colognes in royale 400 ml flacons. Er is hierbij een keuze uit de geuren Cardamom & Vetiver (een houtachtige, kruidige geur) en Pepper & Lime (een fougère, citrusachtige en licht kruidige geur). Hij kan ze gebruiken als verfrissende body splash over het hele lichaam na het douchen en tijdens warme dagen of als heerlijk geurende after shave.

NIEUW! Oriflame Imagination Eau de Toilette voor Dames          

Jij kleurt je leven en de zomer kleurt jouw dagen dankzij de nieuwe Oriflame Imagination Eau de Toilette! Vreugdevol en expressief als het romantische palet van een kunstenaar, is deze nieuwe geur ontwikkeld. In de topnoot Williams peer, vioolblaadjes en roze peperkorrels. Het hart is fruitig én bloemig dankzij perenbloesem, rozen essence en waterlelie. In de basis blanke houtsoorten, musk en bezoë uit Laos. Oriflame Imagination Eau de Toilette is sprankelend, zomers, aquatisch en vooral…intens vrouwelijk!

NIEUW! Oriflame Ascendant Aqua Eau de Toilette voor Heren

Oriflame heeft de sterkte van pure elementale kracht en vitaliteit gegoten in de nieuwste zomergeur voor hem: Ascendant Aqua! Deze nieuwe, aquatische Eau de Toilette belichaamt de oerkracht van de oceaan. De geur werd ontwikkeld voor de sportieve, zelfverzekerde man. In de topnoot tintelfrisse grapefruit, zeeschuim en komkommer. In het hart petitgrain, gemengde houtsoorten en ambergris. De basis is mannelijk en krachtig dankzij blauwe olibanum, vetiver en eikenmos.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

Verkoopprijzen:

  • Oriflame Eau de Colognes voor Haar  € 14,00/400 ml.
  • Oriflame Imagination Eau de Toilette  € 29,00/50 ml.
  • Oriflame Eau de Colognes voor Hem  € 14,00/400 ml.
  • Oriflame Ascendant Aqua Eau de Toilette € 37,00/75 ml.

 

Oriflame Fresh & Nature Eau de Cologne Apple is verkrijgbaar vanaf 25 juli.

 

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl

Oriflame Eau De Colognes for Men

Lees ook:Voor je pa: Oriflame Ascendant Pure Eau de Toilette
Lees ook:Omhul je in een aura van zomerse zachtheid!
Lees ook:Zomerfruit in een potje
Lees ook:Magische momenten gevangen in magische producten
Lees ook:‘Some Like It Fresh!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>