Omhul je in een aura van zomerse zachtheid!

Lancaster Summer SplashDe zomer staat synoniem aan ‘heerlijk ruiken’ , althans zo beleef ik dit seizoen altijd. Maar welke geur past dit seizoen het beste bij je body zonder dat ze anders gaan ruiken? Wij hebben hem gevonden hoor: Summer Splash van Lancaster, deze eau de toilette is de zonder twijfel dé zomergeur van 2013.

De geur van de Lancaster zonproducten, met hun unieke bloemige signatuur, staat synoniem voor zonnige vakanties. Tijdens het zonnen is het echter niet altijd eenvoudig om je reguliere geur te dragen. Bij direct zonlicht zijn de meeste geuren niet geschikt om op de huid te gebruiken. Hierdoor kun je vaak je favoriete geur niet op het strand dragen. Daarom hebben de wetenschappers van de Lancaster Laboratories, exclusief voor de zomer, een unieke geur ontwikkeld die je zonder problemen in de zon kunt gebruiken.

Met geurnoten van oranjebloesem en zachte muskus kun je de Lancaster Summer Splash Eau de vóór, tijdens en na het zonnen op de huid aanbrengen. Summer Splash is speciaal gecreëerd dat deze perfect gecombineerd kan worden met de Lancaster Sun Beauty- en Sun Sport producten.

De verfrissende zomergeur heeft een aura van zachtheid die je charme in alle omstandigheden verhoogt en de sensuele, lichtzoete geur herinnert je direct aan dat heerlijke gevoel van de zon op je huid.

 

SUMMER SPLASH

Eau de Toilette 100 ml € 45*

*adviesverkoopprijs

www.lancaster-beauty.com

De nieuwe Lancaster geur is vanaf heden verkrijgbaar bij geautoriseerde Lancaster verkooppunten

Lees ook:Zomers parfum: Sol Da bahia Summer fragrance
Lees ook:Geniet elke dag van de zomer mét L’Eau de Soin
Lees ook:Wij zeggen volmondig SÍ ! tegen Sole di Capri
Lees ook:Zomerse prachtgeuren
Lees ook:So Lovely! CK one summer limited edition

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>