Calvin Klein’s REVEAL is net zo sexy als Doutzen

Ken je die fantastische nieuwe commercial van de geur Reveal met daarin Nederlands knapste vrouw Doutzen Kroes? Dat geurtje is dus fantastisch! Ik ben er zo blij mee. Het sexy parfum ruikt heerlijk en bevat onder andere iris, kasjmier, ruw zout, sandelhout en roze en zwarte pepers. Ik voel me aantrekkelijk als ik het draag.

Voor de eerste keer bij een geur vangt een zeer zinnelijk ruw zout signatuur de sporen van de erotische geur van de huid. De verrassende ruwe zout signatuur versmelt in een hart van prachtige iris. De basis wordt gekarakteriseerd door sensueel sandelhout, wat verwijst naar de kern van Calvin Klein’s identiteit.

Net als de Calvin Klein vrouw is REVEAL sexy, zelfverzekerd en uitdagend met een verrassende touch.

Top: ruw zout signatuur, roze peper, zwarte peper, witte peper
Hart: iris, ambergris, solair akkoord
Basis: sandelhout, kasjmier, vetiver

De flacon en verpakking
REVEAL Calvin Klein toont het delicate evenwicht tussen aandacht voor detail, de keuze van luxueuze materialen, poëtische kleuren en een aangeboren gevoel voor pure eenvoud en natuurlijke onge-dwongenheid.

Het design, ontworpen met een inventief, modern gevoel voor schoonheid en luxueuze materialen, geeft de puurheid en eenvoud, die karakteristiek is voor Calvin Klein, een nieuwe betekenis. Het rechthoekige silhouet laat op elke hoek een zacht kussen effect zien waardoor een nieuwe Calvin Klein-vorm met elegantie en raffinement ontstaat. Het dikke glas en de zware bronskleurige metalen dop spelen een spel van spanning en dualiteit met tedere huidtinten wat resulteert in een aantrekkelijk en opvallend effect.

De half transparante verpakking reflecteert de ongewone symmetrie van het design van de flacon. Voor een samenspel van warme kleuren en een stralende finish is de naakte ‘blush’kleurige achtergrond in de linker bovenhoek versierd met een metallic driehoek.

Advertentie
De REVEAL Calvin Klein printcampagne, geregisseerd door de bekende fotografen Mert Alas en Marcus Piggott, toont Doutzen Kroes, supermodel en gezicht van Calvin Klein, en de Britse acteur Charlie Hunnam in een erogene omarming bij het raam van een appartement in een modern, hoog glazen gebouw. Wanneer de zon ondergaat achter een schemerige horizon wordt de stad gereflecteerd in het glas, en de suggestie gewekt van een vluchtige voyeuristische blik op het sexy spel van verleiding en verlangen.

REVEAL Calvin Klein is verkrijgbaar vanaf heden bij de geautoriseerde
Calvin Klein Fragrances warenhuizen en parfumerieën.

Social media: facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein;
youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein;
#REVEALMORE @calvinklein

Reveal Calvin Klein the line

Lees ook:Spannend, ben jij na Doutzen het nieuwe REVEAL model?
Lees ook:Goddelijk: REVEAL Men Calvin Klein
Lees ook:De partner van Calvin Klein nieuwste damesgeur is bekend!
Lees ook:Musthaves: ETERNITY summer Calvin Klein
Lees ook:Calvin Klein Sheer BEAUTY

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>