Clinique presenteert: AROMATICS ELIXIR 2013 Limited Edition

Aromatics Elixir Fragrance Bottle 001Het ubersensuele, geraffineerde en licht exotische Aromatics Elixir weet al sinds de introductie in  1971 gebruikers te betoveren. Deze charismatische geur is nog steeds het visitekaartje van  vooruitstrevende vrouwen, waar ook ter wereld.

Aromatics Elixir – een melange van kostbare, stemming beïnvloedende ingrediënten – werd  destijds gepresenteerd als balsem voor de zintuigen. Zelfs de kleur – schitterend amber – droeg  bij aan de mysterieuze sfeer. Het magische effect bleef dan ook niet uit. We zijn bijna 40 jaar  verder, maar de gebruiksters van Aromatics Elixir ervaren nog steeds die oorspronkelijke kracht, waardoor ze zich extra vrouwelijk en aantrekkelijk voelen. Voor velen heeft het iets  magnetisch. Aromatics Elixir wordt dan ook vaak gezien als een eigentijds afrodisiacum.

De Perfume Spray, in een gegraveerde glazen flacon met het kenmerkende bloemdessin, is  een schitterende aanvulling op de Elixir Collection van iedere vrouw. In Aromatics Elixir draait  alles om chemie. Dit betoverende chypre-parfum voegt zich als geen ander naar de eigenschappen van de draagster. De sensuele geur met haar oosterse complexiteit zit vol  contrasterende accenten: ze verzacht, stimuleert en betovert tegelijkertijd, dankzij de mystieke  kracht die erin ligt besloten.

Boventonen: De tijdloze Bulgaarse Roos, toppunt van vrouwelijkheid, is hier geplaatst naast de  tedere Kamille, geliefd vanwege haar kalmerende werking.

Middentonen: De elegante en exotische middentonen bieden een melange van maagdelijk  witte en aromatisch groene bloemaccenten, zoals Lelietje van Dalen, Ylang Ylang en Jasmijn –  gewild vanwege haar stimulerende kracht.

Ondertonen: De diepe en magische grondtonen verbinden de betoverende Patchoeli met de  dynamische Vetiver en Amber in een rijk, majestueus en eindeloos akkoord.

Het krachtige Aromatics Elixir is een geur vol van passie die de hele dag bij je blijft. Wil je het  parfum als een aura bij je dragen, sproei het dan in de lucht en loop door de nevel heen. Zo  gaan lichaam en geest de hele dag lang gehuld in deze heerlijke, volle geur.

Verkrijgbaar vanaf heden, exclusief bij De Bijenkorf. Prijs: €102,20 100 ml

www.clinique.nl

Lees ook:Magisch Elixir
Lees ook:Een mysterieus parfum…
Lees ook:Een parfum uit de privé collectie van Mevrouw Estée Lauder
Lees ook:ESPECIALLY ESCADA Delicate notes
Lees ook:So Nude

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>