Tasparfums van Thierry Mugler

angelTe leuk! Thierry Mugler lanceert zijn creaties Angel, Alien en Womanity nu als Purse Spray. Deze drie chique sprays zijn een absolute must-have voor wie veel onderweg is en haar favoriete Mugler geur altijd bij haar wilt dragen. Het parfum zit in een elegante verpakking en bevat een Eau de Parfum spray van 7,5 ml en een refill bottle 35 ml. Dus wanneer de flacon leeg is kun je deze direct zelf navullen.

Drie praktische en chique sprays

- Op de glanzend zwarte tasverstuiver van ANGEL staat een vallende ster afgebeeld met daaromheen een spoor van kleine zilveren sterren. Dit vleugje glamour geeft een ultravrouwelijke uitstraling aan de meest verleidelijke gourmand geur van Mugler’s creaties.

- ALIEN onthult haar nieuwste juweel, een prachtige tasverstuiver in wit bakeliet, versierd met het mysterieuze Alien logo in gouden letters. Een heerlijke spray voor elk moment van de dag. De geur verspreidt de verleidelijke, raadselachtige geurnoten van Alien; bloemig, amber en houtig.

- WOMANITY onthult een praktische en chique purse spray in vrouwelijk roze. De must-have van deze lijn is versierd met drie zilveren “kettingen”, welke de band tussen alle vrouwen symboliseert. De zachtroze kleur, kenmerkend voor Womanity, geeft de zachte, houtige, zoet-zoute geurnoten van het parfum weer.

De tasverstuiver kan keer op keer gebruikt worden dankzij de navulflacons van alle lijnen, of dankzij de Thierry Mugler source.

Thierry Mugler Purse Sprays:

Angel Eau de Parfum Spray 7,5 ml & Refill Bottle 35 ml € 65,50

Alien Eau de Parfum Spray 7,5 ml & Refill Bottle 35 ml € 65,50

Womanity Eau de Parfum Spray 7,5 ml & Refill Bottle 35 ml € 58,00

angeltwee

Lees ook:Nieuw van Thierry Mugler: Womanity
Lees ook:Loveley Thierry Mugler geuren nieuws
Lees ook:Lekker ruiken onder de kerstboom
Lees ook:Zet een ‘Angel’ onder de boom
Lees ook:Thierry Mugler parfumvoorpret!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>