Thierry Mugler parfumvoorpret!

Nog eventjes geduld en we zullen je tzt bij de lancering in de shops zeker herinneren aan het volgende heugelijke beautynieuws:

Alien lovers opgelet: Thierry Mugler lanceert in september 2012 een nieuwe, intense versie van Alien Eau de Parfum; Essence Absolue. Dit bijzondere parfum is opgebouwd uit de volgende geurnoten;

1. BLOEMIG sprankelend en sensueel door sambac jasmijn, heliotroop, zonnebloemen en iris.

2. MYSTERIEUS weelderig en kostbaar door kasjmierhout, mirre, balsamico en musk.

3. BETOVEREND rijk en sprookjesachtig door witte amber en vanille.

ALIEN essence absolue is een magnetisch parfum dat de schoonheid van elke vrouw benadrukt. Dominique Ropion parfumeur en createur van Alien Eau de Parfum, Alien Eau de Toilette, Eau Luminescente en Sunessence, ontving in 2008 de International Fragrance Award, waarmee hij werd geëerd en erkend als kunstenaar.

Nu ontwikkelde hij opnieuw een waar kunstwerk. “Ik creëerde deze intense eau de parfum rondom het idee van mysterie en kracht. Ik zie het parfum als een ritueel dat vrouwen verbindt met iets heiligs, bijna goddelijks.” Een nieuwe flacon De Alien Essence Absolue flacon is geslepen als een gouden topaas juweel en geïnspireerd op een gouden druppel.

Een nieuwe visual Alien toont een horizon van hoop, rust en licht. De prachtige gouden couture jurk – gecreëerd door Mugler – maakt van de zonnegodin een frisse, sensuele verschijning. Afkomstig uit een wereld ver hier vandaan overspoelt zij de aarde met bruisende energie.

Alien Essence Absolue, Intense Eau de Parfum Refillable Natural Spray 30 ml, € 77,-

Refillable Natural Spray 60 ml, € 107,-

Refill Flacon 60 ml, € 85,-

Lees ook:Tasparfums van Thierry Mugler
Lees ook:Lekker ruiken onder de kerstboom
Lees ook:De futuristische ‘parfumfontein’ van Thierry Mugler
Lees ook:Loveley Thierry Mugler geuren nieuws
Lees ook:Nieuw van Thierry Mugler: Womanity

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>