Prinsessenparfum

Heb je je altijd al een prinsesje gevoeld? Dan is dit het parfum voor jou:

Princess  is een transparante, fruitige bloemengeur. Rijk aan vanille en boordevol exotische bloemen en sappige fruitsoorten. De geur schittert met een betoverend zoet  vruchtenaroma van frisse appels en dromerige waterlelies die zacht gekust worden door goudkleurige abrikozen en mandarijnen merengue. Het hart is overweldigend! Rijpe, roze guava en de zeldzame gewilde tiare bloem uit Tahiti, smelten met wilde Tuberoos en donkere chocolade samen. Verleidt door een smakelijke vanille chiffon en roze glazuur wordt de geur in de basis mysterieus omhuld door kostbaar amber en verboden houtsoorten.

De flacon is een hart, als symbool voor betoverende charmes en kracht. De facetten van de glazen flacon laten de koninklijke paarse kleur van de geur schitteren. En omdat elke prinses haar eigen sieraden bezit, is de flacon gekroond met een door juwelen Bezet kroontje die zij ook als ring om haar vinger kan dragen.

Eau de Toilette 30 ml € 39*

Eau de Toilette 50 ml € 55*

Eau de Toilette 100 ml € 74*

Satiny body lotion 150 ml € 32*

* adviesverkoopprijs

Natuurlijk heeft een echte Princess ook haar eigen website: surf hiervoor naar www.verawangprincess.com

De Princess collectie is vanaf mei 2012 exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Check www.douglas.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

Lees ook:Het is geen milkshake, maar ‘n ‘geurshake’ #sunshake
Lees ook:Liefde op het Vera Wang Lovestruck
Lees ook:Pretty Swan: delicaat en romantisch
Lees ook:Hebben: Marc Jacobs blozende voorjaarsedities…
Lees ook:JIL SANDER SUN EAU DE SOLEIL, dé geur van de zomer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>