Olcay Gulsen presenteert ‘Phenomenal’

Olcay Gulsen is echt een stoere chick. Ze heeft niet alleen een supervette kledinglijn SUPERTRASH, maar sinds nu ook haar eigen bijbehorende geur te weten ‘Phenomenal’.

Een jaar geleden vertelde Olcay al dat er een geur aan zat te komen en eindelijk en nu is hij er. Aan ambitie geen gebrek die Olcay!

Op zaterdagavond 28 januari showde SuperTrash de looks voor het AW 12/13 seizoen in de Passengers Terminal in Amsterdam. De collectie is geïnspireerd op de  fashion-forward stijl van bekende stijliconen, als Bianca Jagger, Jerry Hall en Amanda Lear. Na afloop van de show werd op spectaculaire wijze het eerste SuperTrash parfum ‘Phenomenal’ gelanceerd. Het Parfum: Phenomenal
Na de show lanceerde SuperTrash haar eerste geur ‘Phenomenal’.

“Een eigen parfum lanceren is altijd een grote droom voor mij geweest”, aldus Olcay Gulsen, eigenaresse van het merk. “Het parfum heeft een typische vrouwelijke eigenheid.”

De geur laat zich het beste omschrijven als Seductive Spicy Florental en is gegoten in een rijke en strak vormgegeven fles. Het parfum is vanaf voorjaar 2012 verkrijgbaar in de SuperTrash brandstores, online via SuperTrash.com en bij alle Douglas filialen in Nederland.

 

Lees ook:Olcay Gulsen geeft zich bloot
Lees ook:Op de foto met Olcay
Lees ook:Olcay Gulsen: “Ik ben altijd fair”
Lees ook:SuperTrash lanceert Madame SuperTrash
Lees ook:Vijfde tattoo voor Olcay

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>