Op de foto met Olcay

In navolging van de succesvolle SuperTrash Dutch Dress tijdens het WK in 2010 heeft SuperTrash eigenaresse Olcay Gulsen nu een nieuwe jurk ontworpen die alleen verkrijgbaar is bij Albert Heijn en SuperTrash. Het oranje ‘one size fits all’ jurkje is een speciale EK-variant op één van Supertrash’s bestverkopende jurkjes: de 1000 Ways Dress. Een jurkje dat op eindeloos veel manieren te dragen is.

De naam zegt het al, het SuperTrash jurkje kan op oneindig veel manieren gedragen worden. In combinatie met high heels en blote benen creëer je een ongelofelijk sexy look. Samen met een goede jeans ontstaat juist een meer nonchalante look. Olcay’s persoonlijke favoriete manier van dragen is de off-shoulder variant. De Winning Ways Dress is zonder twijfel het meest stijlvolle jurkje voor aankomend EK! Klik hier voor meer beeld.

De knaloranje uitvoering van de succesvolle SuperTrash 1000 Ways Dress met rood, wit, blauw detail op de mouw, is vanaf nu te koop bij alle Albert Heijn-winkels, de tien SuperTrash brandstores en online via www.supertrash.com/ek2012. De verkoopprijs is: € 9,99.

Kom op zaterdag 2 juni tussen 14 uur en 16 uur naar de Albert Heijn op het Museumplein en ga op de foto met Olcay Gulsen. De leukste op Facebook geüploade foto ontvangt 500 euro shoptegoed bij een van de SuperTrash brandstores. Daarnaast maak je kans op een gratis Winning Ways Dress.

Lees ook:Olcay Gulsen presenteert ‘Phenomenal’
Lees ook:Olcay Gulsen geeft zich bloot
Lees ook:Olcay Gulsen: “Ik ben altijd fair”
Lees ook:Vijfde tattoo voor Olcay
Lees ook:SuperTrash lanceert Madame SuperTrash

1 Reacties // Reageer

One thought on “Op de foto met Olcay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>