Bekendmaking Kampioenen ‘Davidoff Champion’

Vorige week riepen we jullie op om mee te doen aan de prijsvraag met betrekking tot de Eau de Toilette Natural Spray van  CHAMPION van Davidoff.

Dat hebben we geweten ook op de redactie van www.beauty.blog.nl Massaal is er gereageerd op de herengeur. We wisten ook niet dat jullie zo creatief waren met het bedenken van redenen waarom juist jouw PA voor Davidoff Champion in aanmerking moest komen. Geniaal! Dankjulliewel!

De 5 winnaars van de geuren zijn:

F. Carp uit Oude Wetering – Onze PA is de liefste Papa die je je maar kunt bedenken, niets is hem teveel!

M. Looijmans uit Amsterdam – Onze paps is een prachtige man met een sterk karakter, deze geur past echt bij hem.

A. Koormaz uit Leiden – Mijn pa is een harde werker en kan daarom wel een opfrissertje gebruiken :)

N. vd Meer uit Noordwijk – Mijn Vati is een echte kampioen, hij staat altijd voor ons klaar, deze geur is hem op zijn lijf geschreven

R. Heemskerk uit Voorhout – Mijn paps is de ALLERLIEFSTE, stoerste, gekste, grappigste en coolste, ik gun hem dit zo erg!  

Deze kampioenen kunnen Davidoff Champion binnen enkele dagen thuis ontvangen en hun vader ermee verrassen. Veel plezier ermee.

De geur:

Davidoff Champion laat zich het beste omschrijven als een welkome blend van frisheid en houttonen.Zodra je hem opent komen de geuren bergamot en citroen je tegemoet. Deze frisse geuren geven een man energie. Het ingrediënt Salie zit in het hart van Champion. Salie staat erom bekend dat het de zintuigen wakker schudt. Galbanum bevindt zich eveneens in de kern van de eau de toilette. Galbanum bevordert de concentratie. Handig dus voor hij die zijn hoofd erbij moet houden. De basis wordt gedomineerd door eikenmos- en cederhoutakkoord, deze ingrediënten symboliseren kracht en mannelijkheid.

De flacon van Champion is een halter zoals men die vanuit de sportschool kent. De halter versterkt de kracht & de fritheid van de geur. Adviesprijs van Champion, Davidoff bedraagt  € 72,- voor een flacon van 90 ml

Lees ook:Vaderdagactie: win, win, win Champion van Davidoff
Lees ook:Davidoff Champion: een geur voor kampioenen
Lees ook:Davidoff Champion Energy
Lees ook:Voor échte kampioenen…CHAMPION
Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bekendmaking Kampioenen ‘Davidoff Champion’

  1. F.Carp

    Beauty Blog: ik heb hem gister binnen gekregen. Vandaag ga ik mijn vader ermee verrassen. Bedankt. F. Carp

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>