De duitsers vinden de Granaatappelserie van ‘sehr gut’

gpDe Granaatappelserie van Weleda heeft in Duitsland de Prix de beauté Cosmopolitan 2010 gewonnen. Het is de achttiende keer dat deze prijs is uitgereikt door het mondiale topmagazine Cosmopolitan. De winnaar wordt gekozen door een vakjury.

Granaatappel Lichaamsverzorging werd in het voorjaar van 2009 door Weleda geïntroduceerd en is al vele malen onderscheiden. Granaatappel zit boordevol antioxidanten die de huid beschermen en vitaliseren. Granaatappel Regeneratie Olie en Granaatappel Regeneratie Handcrème worden geprezen om hun bijzonder goede werking en exotische geurcompositie van 100% natuurlijke etherische oliën.

 

Diverse prijzen
De Granaatappelserie ontving onder andere de Telva Beauty Award in Spanje en in de Duitse Ökotest zijn zowel de Granaatappel Regeneratieolie als de Granaatappel Regeneratie Handcrème bekroond met een ‘Sehr Gut’.

PrixdeBeaute

Lees ook:Reiniging van je gezicht is het allerbelangrijkst!
Lees ook:Weleda is jarig en beloont een Turks granaatappelproject
Lees ook:Masseer je stress weg…
Lees ook:Reiniging is de eerste stap naar een mooie huid
Lees ook:Crème met lavendel en sinaasappel, hét beste voor je baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>