YSL Amerika ontsloeg man wegens hartconditie

Tsja, het klinkt altijd wat vreemd als je alledaagse (negatieve) berichten over personeelsaangelegenheden uit de beautyindustrie hoort. Alsof ze daar niet voor zouden komen, alsof men in die tak van sport alleen maar met sprookjes bezig is die eeuwig duren, en alsof er alleen maar mensen in werken die net zo eeuwig durend jong en hip en bruisend zullen blijven en ook altijd lief zijn. Niets is minder waar, Yves Saint Laurent ontsloeg een marketingveteraan uit het bedrijf omdat zijn hartconditie intensief reizen niet meer toeliet…

Dit berichtte wwd.com deze week. De man (51) in kwestie, die al ruim 14 jaar voor het bedrijf werkte, werd bij het aantreden van een nieuw management ontslagen wegens zijn hartfalen. Onder het oude management was begrip voor zijn gestel geweest en had men hem een rustiger baan gegeven met minder drukke reisschema’s. Omdat het met YSL wereldwijd helemaal niet zo lekker gaat en tal van pionnetjes van plekje moesten verwisselen dan wel de laan uit moesten, kwamen er pionnetjes in het management binnen die een harde lijn gingen volgen en dan delft zoals gebruikelijk de zwakkere medebroeder het spit. De man moest weer volop aan de bak met een stevig reispakket en als hij dat weigerde dan restte hem ontslag. Hij heeft het inmiddels voor de rechter gebracht. Volgens wwd.com wilde YSL niet reageren op deze zaak.

Lees ook:

YSl werkt achter de schermen hard aan vernieuwing van de cosmetica

Lees ook:Ontmoet de 3 nieuwe Nederlandse topmodellen
Lees ook:Foutje, bedankt!
Lees ook:Mannen vallen op vrouwen met een figuur zoals Kate Winslet
Lees ook:Slapen maakt je mooier
Lees ook:Cursus: leren poseren als Sylvie Meis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>